2777
2789

بخیه هام جذبی بودن ولی خب الان ۳۵ روزه نیفتادن زنگ زدم ب ماما همراهی ک داشتم گف بیار برات بکشم میترسم مگه میشه کسی تو شرایط من بوده

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

ن باید جذب میشده مگه میشه نیفته 

ولی یه چکاپ برو 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی جذب نشده؟ چخبرع مگه معمولا تا ۱۰روز جذب میشع

من روز ۷اثری ازش نبود

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
بله برای منم اینطوری شد مشکلی پیش نیومد

بردی کشیدن یعنی بعدش باز نشد من حس میکنم شاید خوب جوش نخوردن ک نیفتاده دردم داشت یانه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
من درد داشت بخیه هام. جذبی هم بودن ولی روز نهم رفتم کشید راحت شدم

بعرش باز نشدن درد داشت کشیدنش

بردی کشیدن یعنی بعدش باز نشد من حس میکنم شاید خوب جوش نخوردن ک نیفتاده دردم داشت یانه

کشیدن برام... بعدش هیچ مشکلی نبود درد هم نداشت

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
ببخشید میشه بپرسم هزینه و اینکه درد و دوره نقاهت چقدر بود

هزینه ۱۰ تومن زیر میزی گرفت دکتر ۷/۵۰۰ هم بیمارستان ازم گرفت

دوره ای نقاهتم چند روز مثل زایمان طبیعی رعایت کنی 

تا ۶ هفته هم رابطه نباشه