2777
2789

علایم روزی دوسه بار سرفه خشک.تب که میارمش پایین دوبار بعد سه ساعت می‌ره بالا

گلودرد 

الان سه روزه غذانخورده بچم به زور بهش دوقاشق آبمیوه میدم میل به هیچی ندارع

دکترم  قبلا که بردمش هیچوقت همکاری نمی‌کرد دهنشو باز نمیکنه برای معاینه 

حالا براش پلارژین کیدز گرفتم با سوسپانسیون 

الان سه روزه مریض شده دیروز که بهش شیاف زدم بلندشد بازی کرد سرحال بود شب خابید بازم بی‌حال وتب داشت شیاف زدم فرقی نکرد

نمیدونم ویروسه یا سرماخوردگی چون روزی ک برف اومد نیم ساعت برف بازی کرد لباس ایناش اوکی بود 

برای تب

گول اینکه تب نداره رو نخور سر وقت استامیوفن رو بده بهش حتما 

۳ ۴ روز تب طول داره ویروسیه

شب حواست باشه بهش حتماااااا

اگر دیدی فردام خوب نشد و ۴ روز داره میشه

ببر دکتر درست حسابی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببر حتما سرم بزن که اب بدنش کشیده نشه

محلول او آر اس هم بده بهش

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

ویروس گرفته حتما و گلوشم چرک کرده باید  دکتر حتما معاینه کنه تا اگه نیازه انتی بیوتیک بده 

بهش شربت بروفن بده التهابم کم میکنه تبم پایین میاره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ویروسه 

آمپول بزن اگر همکاری برا دارو نمیکنه اگر همکاری میکنه دارو به موقع بده 

ژله و ابمیوه و میوه و خوراکی هایی که دوس داره بهش بده بخوره برا غذا اصلا اصرار نکن 

براش قصه بگو درباره گلبول های سفید که باید با دارو قوی بشن

برای سرفه اش رو بخاری یا اجاق اب بذار بجوشه. توش بابونه بنداز. 

برای تبش هم کنترل کن هر ۴ ساعت استا بده

نذار خیلی ورجه وورجه کنه استراحتش بیشتر باشه.

همون دارو ها خوبه و ادامه بده

فقط شیرموز میخاد اونم جرعه جرعه هرسزی دوقاشق میخوره الآنم اومدم خونه بابامم شهرستان

آبریزش بینی نداره؟ 

ظاهرا سرما خورده، اگر ویروسی میبود سه روز خوب میشد. 

بهتره مجدد پیش ی دکتر صبورتر ببرید. نیاز به دارو داره. 

چون تب داره به غذا اشتها نداره

بله ویروس جدیده پسره من امسال رفت پیش دبستانی یک ماه درگیر این مریضه اصلا اشتها نداشت حتی یک لقمه الان خودمم گرفتم اصلا میل به غذا ندارم همش سرفه و تب. همین شریت و دکتر به پسرم داد. البته ما 4بار دکتر رفتیم تازه گوش درد هم گرفت