2777
2789
عنوان

راز خوشمزه شدن ابگوشتتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست

آبگوشت و خورشت تو زودپز خوب نمیشه باید با دمای پایین و چند ساعت بپزه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من مثلا از ساعت ۴ میزارم بپزه تا ۸ شب یه قاشق میندازم تو ابش زودتر میپزه دیگه همین عصاره گوشت هم میز ...

تو قابلمه؟همون اول ادویه میرنی؟تو قابلمه که اصلاااا نمیپزه برا من ده ساعتم بزارم امتحان کردم

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنبه و گوشت با استخوان و زردچوبه و نمک و فلفل و یه پیاز رو با ۳ لیوان اب بذار داخل زود پز حدقل یک ساعت و نیم ک مغزپخت بشه 

بعدش گوجه رنده شده رو با روغن تفت بده و یکم دارچین و زنجبیل بهش بزن یک قاشق رب هم قاطیش کن گوشتارو بذار داخلش اب همون گوشت رو هم بریز روی رب و اینا 

یه ۲۰ دیقه بذار بجوشه سیب زمینی هم  بذار حتما 

نمک و فلفل هم ک باید بچشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
تو قابلمه؟همون اول ادویه میرنی؟تو قابلمه که اصلاااا نمیپزه برا من ده ساعتم بزارم امتحان کردم

اره من میزارم قابلمه میگن زودپز مزه گوشتو خوب نمیکنه 

با ادویه گوشت رو حسابی تفت میدم سرخ میکنم بعد اب جوش میریزم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من زود پز ندارم تو قابلمه میپزم خیلیم خوب میپزه چیزای الکی و اضافی اضافه نکن همون دستور پخت قدیمی مث ...

تو قابلمه هرکار میکنم نمیپزه؟شماهمون اول ادویه میزنی؟من شعله رو هی کمو زیا میکنم درشو ور میدارم.ممکنه بخاطر اون نپزه

قاشق واسه چی؟!

مامانم همیشه میگه قاشق استیل باعث میشه گوشت زودتر بپزه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

تو قابلمه هرکار میکنم نمیپزه؟شماهمون اول ادویه میزنی؟من شعله رو هی کمو زیا میکنم درشو ور میدارم.ممکن ...

ن عزیزم. همون اول نمک بزنی که نمیپزه دیگ . من اول نخود و پیاز و گوشت و با آب میزارم و شعله رو کم میکنم در قابلمه رو باز نمیکنم تا ۴ ساعت بعد پیاز رو درمیارم با دنبه و نمک و زرد چوبه و رب میکوبم و به گوشت اضافه میکنم دوتا سیب زمینی متوسطم دوقاچ میکنم و میریزم داخلش دوساعتم اونجوری رو شعله کم بپزه قشنگ میشه عین کره 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن عزیزم. همون اول نمک بزنی که نمیپزه دیگ . من اول نخود و پیاز و گوشت و با آب میزارم و شعله رو کم میک ...

خب ۴ ساعت درشو ببندی ابش تبخیر میشه که

خب ۴ ساعت درشو ببندی ابش تبخیر میشه که

ببین جوری آب بریز ک یک سومش تبخیر بشه اون اندازه آبی ک میخای بمونه مثلا من میخام اندازه چهار کاسه آب بمونه اول ۶ کاسه آب میریزم ک دوتاش تبخیر بشه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصن پیاز داغ نمیکنم همه رو یجا میپزم

اونوق ابش میره ی ور روغنشم ی ور دیگ . ظاهرش اصلا قشنگ نمیشه حتی اگ ی عالمه گوشت بریزی . منو پدر بخاطر مشکل معده‌مون نمیتونیم غذای برنجی اینا بخوریم واسه همین ابگوشت زباد میخوریم . یبار طبق این بپز .

روغنو داغ کن پیازاشو سرخ کن هیچیم ب روغن نزن تا وقتی ک پیازا طلایی شن . بعد زرد چوبه اضافه کن رب بزن نمکو این چیزا دیگ . بعد گوشتارو اصافه کن تفتشون بده . خیلی خوش رنگ میشه ابشو اضافه بعدم ک سیب زمینی

خلاصه اون قسمت اولیه‌ش خیلی مهمه