2777
2789

سلام دو هفته پیش شوهرم تخمه خام خریده بود که تو خونه نمک بزنیم ما همیشه نمکو میریزیم تو آب 12 ساعت بعد آبشو خالی میکنیم نمک و به اندازه دلخواه که سلیقیه آبلیمو میزنیم خلاصه منم همینکارو کردم بعد شوهرم گفت اینطوری خراب میشه باید میپرسیدی منم پرسیده بودم از مادرم خودمم که قبلا دیده بودم اون منظورش خونواده خودش بود چون بار اولش نیست همیشه کارشونو همه چیشونو میکوبه تو سرم در صورتی که هیچی نیستن منم گفتم پرسیدم از مادرم گفت من کارای مادرتو نمیپسندم که به ولا مادرم تو کل فامیل به کدبانو بودن معروفه منم گفتم احترام خودتو نگه دار گفت اره با اون غذاهای بدمزش به زور میخورم گفت خودتم دستپخت نداری خلاصه اعصابمو ریخت بهم منم گفتم اره مشخصه چند شب قبلش خواهرش یه دلمه پخته بود به معنای واقعی حال به هم زن هیشکی نتونست بخوره بی مزه نبود بدمزه منم اونو گفتم عصبانی شد گفت حق نداری راجب خواهرم حرف بزنی گفتم به تمام هیکلم ریدی به مادرم بی احترامی کردی الان منم گفتن جوش آورذی گفتم کاش رو منم انقدر حساس بودی گقت بیچاره خواهرام که اصلا تو رو نمیپسندیدن میگفتن زشته اینو نگیر گفت واسه همین اوایل باهات بد بودن البته یکیشون میگفت هر بار زنتو میبینم میگم حیف برادرم با این زن زشتش هر کاری باهات بکنن حقشونه اینم بگم من صدمو واسه خودش و خونوادش همیشه گداشتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زبون نیست که نیش عقربه🤯

قشنگ سوزوندتت انتظار معذرت خواهی هم داره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چند ماهه گیر داده بچه دار شیم منم رفتم دستگاهمو برداشتم 16 روزه پریود نشدم معده درد شدید دارم زیر دلم درد میکنه هفته پیش گفتم بی بی چک بگیر میگه بچه هم باشه سقطش مبکنی کارت بانکیش که یلرانه میریختن داده بود دست من اونم ازم گرفت