2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3247 بازدید | 164 پست

من میگم خودم عروسی نگرفتم عقد هم محضر بود فامیل مثلا دعوت کرد عقد پسرش منم رفتم کادو ندادم چون طی ۴سال اصلا خونه من نیومد کادو هم بهم نداد الان درسته اونا جشن گرفتن همه هم کادو دادن من چرا باید بدم وقتی چیزی نگرفتم؟

بله عزیزم، البته پنج ماه میشه اومدیم مشهد

خوش ب سعادتت همجوار امام رضایی...به به زاهدان و ترشی انبه هاش 😋😋😋

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ بری قطعا اره باید بدی بنظر من اینجور مواقع آدم شان خودشو نشون میده مگردست خالی باشه شما میتونی پا ...

من رفتم مادرم کادو داد من ندادم چون طی این سالهامیتونس ی توک پا بیاد خونه ام یه کادو بده نیومده من حس میکنم بدم انگار پول زور میدم😑

من میگم خودم عروسی نگرفتم عقد هم محضر بود فامیل مثلا دعوت کرد عقد پسرش منم رفتم کادو ندادم چون طی ۴س ...

توتو فک نکنم باید کادو بدی وقتیزحمت نکشیدن یه پاگشات کنن دوقرون کادپ بدن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

من میگم خودم عروسی نگرفتم عقد هم محضر بود فامیل مثلا دعوت کرد عقد پسرش منم رفتم کادو ندادم چون طی ۴س ...

دقیقا همینطوره جشن نگرفتی اگه  میخواستن  میتونستن بیان خونه نوییتون و کادوتو بدن...برا منم همینطورشد کسی دعوتم کنه نمیرم از فامیلای شوهرم چون هیچی ندادن 

من رفتم مادرم کادو داد من ندادم چون طی این سالهامیتونس ی توک پا بیاد خونه ام یه کادو بده نیومده من ح ...

اشکال نداره دخترخوب با مامانت رفتی مامانت داده دیگه ..حرفت درسته توهم تازه عروس بودی میتونست کادوشو بعدن بفرسته

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
الان سر جمع اونا چقدر بهت کادو دادن برا عروسیت

کلا چهارصد تومن برادرشوهرم سیصد هزارتومنم مادرزنش

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

منو دعوت کنن میرم اما هیچی نمیدم چون ب نظرم پول زور میاد بدم

خوب میکنی

اشکال نداره دخترخوب با مامانت رفتی مامانت داده دیگه ..حرفت درسته توهم تازه عروس بودی میتونست کادوشو ...

والا من چشم ب کادو کسی نداشتم امااینکه اصلا نیومده یکم حس بد میگیرم 

حتی بچه ام دنیا اومد نیومد 

وقتی دید ی پنجاه هزار داد دست بچه 

منم نوه اش بدنیا بیاد حتما جب ان میکنم

درست متوجه نشدم چی نوشتی

ولی مادره جاری واسه شما اقوام درجه یک نیست و کادوش مناسب بوده 

شوهر شمام بستگی ب خودش داره چقدر میخواد کادو بده ولی یه تومن زشته کادو واسه برادر اگر وضع مالیتون خوب باشه.درضمن ۱۰۰ تومن شاباش چیه ک دیگ میخوای کادوهم ندی😐