2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 164 پست
😐😐😐تو چیکار ب اونا داریاونا یه خانواده جدانتو و شوهرت ی خانواده جدا

بادرش که نزدیک بوده بهش هرچی باشه برادرشه شکر خداهم پول پارو میکنه بعد عروسی داداشش اورد چهارصد داد

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ببین خودت باید تصمیم بگیری اگه طرف درآمد داشته و خرج نکرده بله درسته ولی اگه واقعا دستشون تنگ بوده ش ...

اره ولی اینا یه اخلاقی دارن تامنفعت داری براشون ادم حسابت میکنن بعدش الفرار

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادرش که نزدیک بوده بهش هرچی باشه برادرشه شکر خداهم پول پارو میکنه بعد عروسی داداشش اورد چهارصد داد

تا وقتی آب از دستت نچکه و مشتت رو سفت گرفتی، هیچی هم تو دستت نمیاد

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اگ پارسال ۴۰۰ داده تونهایت یک تومن بده اگه دنبال جبرانی ....اگ میخوای خودتو بزرگ بگیری و بفهمونی کاد ...

ی سوال بپرسم 

منم ۴سال پیش عقد کردم عردسی نگرفتم یکی از فامیلای ما اومد محضر همه کادو دادن اون هیچی نداد هیچی ها حتی هزار تومن

الان بچه اون بخواد ازدواج کنه همه کادو بدن منم باید بدم؟

اون موقع با ۴۰۰ تومن میشد نیم گرم طلا خرید الان پول نیم گرم ۲۵۰۰ هس

😟😕😐 دوساعته دارم میگم سال قبل بوده عروسیم

عزیزم ما بلوچیم، خوبی از خودته 🌹😘

ای جااان فدات ..زاهدان؟

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
ببین گلم شما ۲۰۰شاباش ببند۱تومنم که شوهرت میده۵۰۰تومنم خودت بدهحداقل نزدیک ۲ بشه

سه تومن توکارت داریم من حتی دویست تومن ازایشگاهم شنسونش میگیره نمیرم مسگم کادو بدم سیصد تومن بهشون فرداروز نگن ندادن

ی سوال بپرسم منم ۴سال پیش عقد کردم عردسی نگرفتم یکی از فامیلای ما اومد محضر همه کادو دادن اون هیچی ن ...

اگ بری قطعا اره باید بدی بنظر من اینجور مواقع آدم شان خودشو نشون میده مگردست خالی باشه شما میتونی پایینترین حد عرفتون رو بدین

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤