2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 164 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ پارسال ۴۰۰ داده تونهایت یک تومن بده اگه دنبال جبرانی ....اگ میخوای خودتو بزرگ بگیری و بفهمونی کاد ...

نه ادم مهمی هم برام نیستن چندسال عقدمو زن و شوهر کوفت کردن الان چون عروسیشونه دارن خودشونو شیرین میکنن 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

من ۸سال پیش جاریم توعروسیم ۱۰ هزار تومن شاباش داد من سال بعدش ۱۰۰ تومن دادم ۷سال قبلا کادو اون ۵۰ تومن داده بود من سال بعدش ۵۰۰ دادم 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
عروسی جدا جدا تو خمینی شهر مرسومه؛کادو هم کم میدن

جدا جدا میگیرن ولی تالار باشه باهم هست و هر کسی خرج مهموناش را میده

و دیگه برای برادرسوهر ۴۰۰نمیدن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بخدا عروسی دورترین فامیل همسرم پارسال زیر۳۰۰تومن خجالت میکشید هدیه بده اونم تنهامیرف من همراش نمیرفتم

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عروسی شما چه سالی بوده؟

سال قبل همین موقع

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

والا بخدا چند ماه پیش عروسی عموی شوهرم بودداداشا داماد نفری ۱تومن فقط شاباش بستن کادو هم نفری ۵تومن ...

اره دیگه الان ۴۰۰ تومن پول یه پرس جوجه هم نیست

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

نه ادم مهمی هم برام نیستن چندسال عقدمو زن و شوهر کوفت کردن الان چون عروسیشونه دارن خودشونو شیرین میک ...

اگ دنبال جبرانی اونا پارسال ۴۰۰ دادن تو الان کمترین حالت ۸۰۰ بده دست عروسم ۱۰۰ کمه حداقل ۲۰۰بده

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اره دیگه الان ۴۰۰ تومن پول یه پرس جوجه هم نیست

بابا سال قبل برادرشوهرم چهارصد هزار خرج کرده نه ما شوهرمدالان میهواد یه تومن خرج کنه منم توتالار کارت نمیدمش فقط صدهزارشاباش میدم