2777
2789

بچه ها من خیلی وقته که تو شهری که زندگی میکنم(شهر بسی کوچیک و اصولا مردم زیاد استقبال نمیکنن مگر بچه های دبیرستانی و چندتا از دوستا) یه پویش،میخوام راه بندازم و تا حدودی بین همین فضای کم و دوستانمون اتفاق افتاده کتابایی که میخونیم حالا یکی دوسه بار خب قاعدتا دیگه نمیرسم سمتشون و خاک میخورن متاسفانه رو باهم دیگه رد و بدل میکنیم🥲🥲

حالا اونایی که این جز این دسته ان و ایقدر قیمت کتاب زیاد شده بیاین کتابایی که خوندیم رو و دیگه نمیخوایم بین هم دیگه رد و بدل کنیم✨️

شاید بگید خب همه که یه شهر و استان نیستیم با پست میتونیم کتابارو براهم بفرستیم😂😍

اینجوری فقط اون پول پست به پامون میوفته ولی میتونیم تا آخر سال کلی کتاب بخونیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتابخونه؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

کتابخونه؟

نه

مثلا شما میگی من کتاب ملت عشق رو خوندم دیگه بهش نیاز ندارم میتونم بدمش به یکی دیگه

بعد من میام میگم اره من کتاب ملت عشق رو میخوام شما اون کتاب رو برای من میفرستی

و بلعکس

نهمثلا شما میگی من کتاب ملت عشق رو خوندم دیگه بهش نیاز ندارم میتونم بدمش به یکی دیگهبعد من میام میگم ...

میدونم منظورم اینه چرا از کتابخونه نمیگیرین؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹