2777
2789
عنوان

توروخدا بگید این خیانته یا نه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4989 بازدید | 190 پست
من کاری به اینکه پاداد یا نه ندارم اما انگار یه خلا داره و از اوضاعش ناراضیه و کلا از موضوعاتی ناراح ...

گفتم ک. نامزدیم ولی فرقی با دوست پسر دختر نداریم با سخت گیریای خانوادم.

نمیدونم تو این فاصله براش چکار کنم

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
اسی من چتارو نخونده بودم نظر دادم الان ک خوندم نظرم عوض شد🤕این دیگ چ موجودیه اول ک واقعا نباید این ...

نه واقعا شما درست میگی. مردها اینجوری نیستن. کی گفته همه‌شون پا میدن؟ نامزد ایشون واقعا لغزیده. استارتر باید بشینه قشنگ فکرهاشو بکنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی انقد خوب خودش اومد گفت ک یکی بهش پیام داده باید ی جوری میکشوندیش سمت خودت با حرفات و قربون صدقش ...

دو روزه باهام قهر بود چون برا بار اول بهش گفتم میلی ب پیام دادن بهت ندارم اونم قهر کرد ک تو باهام یکی ب دو کردی بعد دو روز بی خبری ک جواب خودمو نمیداد گفتم با تین بهش پیام بدم

ب ایناش فک نکردم. کسیو نداشتم ک راه درستو بهم نشون بده یا بخاد کمکی کنه تا زندگیم سر و سامون بگیره

الان هم حس می کنم همسرت دنبال این بوده که تو چت خودش خالی کنه ،دنبال رابطه جنسی نبوده (نامحسوس بهش چندبار اشاره کردی ) اصلا تو این وادی نیست ،دنبال آرامش و خلا عاطفی هست که با شما نتونسته پرش کنه 

😐🤷🏻‍♀️
میترسم همش .بخدا دوسش دارم میمیرم براش ولی حتا تلفنی نمیتونم باهاش خرف بزنم. میترسم یکی بیاد ک بهتر ...

خوبی عزیزم 

مخفیانه باهاش حرف بزن 

حتی شده ی گوشی ساده بخری ...مخفی با نامزدت بحرف ...نیازش رو برطرف کن

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

خب عزیزم میگه چند بار رفته تا ببینتش.واقعا به شما پیام کم میده؟ اگه سرده نسبت بهت، یعنی اونقدر که با ...

تنها چیزی ک ازش دیدم چ الان چ قبلا ک باهم نبودیم همین ی اشتباهه. نمیدونم چکار کنم بخدا حتا با فیلم طنزم من گریم میگیره هیچکسو ندارم کمکم کنه

این اصلا حالش خوب نیس ک پیام بده 

برگشته میگه حتی خدا رو هم ندارم

خب باهاش خوب رفتار کن سعی کن ب هر شکلی شده همو ببینین حداقل هفته ای یکبار نشده ماهی ی بار 

اون موقع انگیزه بگیرین هر دو و زندگی رو پیش ببرین

خوبی عزیزم مخفیانه باهاش حرف بزن حتی شده ی گوشی ساده بخری ...مخفی با نامزدت بحرف ...نیازش رو برطرف ک ...

گوشی ک الان دارم مخفیانس ولی همش تنها نیستم ک حرف بزنم همش خلاصه شده تو پیام. تونم مرده نیاز داره . ن نیاز جنسی عاطفی منظورمه

الان هم حس می کنم همسرت دنبال این بوده که تو چت خودش خالی کنه ،دنبال رابطه جنسی نبوده (نامحسوس بهش چ ...

اره با من نمیتونه خودم میدونم. من پر انرژی الان همش درحال گریم درحال اینم ک بهش میگم یکاری کن اینا تموم شه و اون هی عصبی میشه. 

چجوری دست بکشم از اون همه سختی. من تازه کبودی صورتم خوب شده. 😭تازه از کما اومدم بخاطر خودکشی

خب پس اشتباهاتت کلا زیاده.

خودکشی و کما! 

گریه و زاری نداره عزیزم. اگه زیاد دوست نداره، بذارش کنار و منتظر بمون دنیا کسی رو توی زندگیت قرار بده که هر دو عاشقانه همو دوست داشته باشین. با گیر دادن و گریه و خودکشی و خودزنی و... زندگیتو نمیتونی درست کنی. یه کم به خودت بیا. عاقلانه رفتار کن. تصمیمی که الان میگیری، رفتاری که این سالها از خودت نشون میدی، کل زندگیت رو تحت‌الشعاع قرار میده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه بابل ترس برادر مرگه ترس و شک به دلت راه نده که نابودی زندگیه

خانوادم خیلی سخت گیرن. دیروز ک قهر بود با ابجیم رفتم خونه داداشم ک بهد سر راهم زود برم ببینمش و بیام خواهری ک باید رفیقم باشه بزور راضی شده ک من برم