2777
2789
عنوان

توروخدا بگید این خیانته یا نه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4987 بازدید | 190 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ساده ای

نباید ب دوستت میگفتی!!

تو همین سایت ببین دوست چ بلاهایی سر زندگیشون اورده!

درکت میکنم میفهمم نگرانی ولی این راهش نیست الان همسر شما شاید میخواد بفهمه طرف کی هست و کنجکاو شده چون میگی ب خودتم گفته برو ازش بپرس دختره چیشد وکی بود و....

ببین چی میگه دیگ هم ادامه نده اکانتو حذف کن 

ببین طرف هرچقدر عیه سلام هم باشه ،باز تحریک میشه 

تو چرا اینکار کردی ،چرا باهاش صحبت کردی ،چرا گپ بهش معرفی کرده ،اون حتی اگه نمی خواست اشتباه کنه ،تو با اینکارت ،داری کم کم راه خیانت و لذت کاذب بهش تزریق میکنی 

😐🤷🏻‍♀️

عاشقش شدم بعد ی مدت اومد خاستگاری و و نشون شدیم نامزدیم ولی انگار دوست پسر دوست دختریم اجازه دیدن همو نداریم خانوادم نمیزارن اونم هر چی بهش میگم بیاد جلو حرفشو بزنه بیاد بریم سر خونه زندگیمون گوش نمیده انگار مهم نیس من تو چ شرایطیم

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی

چرا تو چت گفتی تهش میشه خیانت؟ دقیقا خیانت به کی؟ اینجوری که خودتو لو دادی. باید میگفتی تهش میشه گناه. طرفت یکم تیز باشه مچتو گرفته. البته همین الانشم به نظرم شک داره بهت

عاشقش شدم بعد ی مدت اومد خاستگاری و و نشون شدیم نامزدیم ولی انگار دوست پسر دوست دختریم اجازه دیدن هم ...

خیلی دوسش دارم جدا از دوست داشتنم بخاطر همه سختیایی ککشیدم کتکایی ک بخاطرش خوردم نمیخام ازشدست بکشم. گاهی میبینم انلاینه ولی جوابمنو نمیده یا ب من پیام نمیده . دلم میترسه ک یکی بهتر از من بیاد و اینم وا بده

دختر اون آبادی کیه؟ که نامزدت میگه چند بار رفته اونجا بلکه ببینتش؟

من الکی اسم ی دختر ک اصلنم وجود نداره گفتم ک تو یکی از روستاهااطرافه مثلا خونشون

چرا تو چت گفتی تهش میشه خیانت؟ دقیقا خیانت به کی؟ اینجوری که خودتو لو دادی. باید میگفتی تهش میشه گنا ...

گفتم تا یادش بیاد داره چکار میکنه. چون بارها ب هم گفتیم ک خیانت خط قرمز هر دومونه