2777
2789
عنوان

دوست بیشعوره یامن ببینید چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست

بستگی به شخصیت دوستت داره اگه ممکنه تحت تاثیر رفتارت قرار بگیره آدم بشه تو خوب باش ولی اگه میدونی گاوه (ببخشیدا) ولش کن توهم

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم حتما بهش زنگ میزنم حالشو میپرسم

عیب نداره گلم پیش میاد.

من تو این شرایط بودم به جز دو تا دوست صمیمی  ، اصلا دوست نداشتم با بقیه صحبت کنم 

همون دو نفر هم بهم کمک کردن 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

بستگی به شخصیت دوستت داره اگه ممکنه تحت تاثیر رفتارت قرار بگیره آدم بشه تو خوب باش ولی اگه میدونی گا ...

اره ازوقتی نامزد کرده ول کرده رابطه مونو

همش درگیرشوهرشه 

همش مسافرت و..حتی نمیاد بریم بیرون🫷🏻💔

قبلا سوپرایزم میکرد کادو میداد الان ازوقتی نامزد کرده سه ساله حتی یادش میره تبریک بگه انقدر درگیر شوهرشه ک نگو!

جیگرم خونه

همین ی دوستو فق دارم😭💔

چیکارکنم تنهاشدم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
من باشم حتما بهش زنگ میزنم حالشو میپرسمعیب نداره گلم پیش میاد. من تو این شرایط بودم به جز دو تا دوس ...

ولی اون هیچموقع توهیچ شرایطی نبوده کنارم!

ازچشمم افتاده!

قطعا ک هست!نمیفهمه حال دوستش بده؟

شاید واقعا اون تورو بهترین دوستش به حساب نمیاره

ما نمیتونیم کسی رو مجبور به دوست داشتن خودمون کنیم پس ،رها کن حسیو که بهت میگه اون باید باهات همیشه خوش رفتار باشه چون بهترین دوستته ، و از بقیه هر گونه رفتاری رو انتظار داشته باش 

من خودم هیچ نوع دلبستگی ای به شخصی ندارم با اینکه با دوستام خیلی خوبم اما اگه برام قیافه بگیرن براشون قیافه میگیرم و چون میدونن رفتن و موندنشون برام مهم نیست پس بی قید و شرط ، هستن.

بله

بس کنین این جمله ی مضخرف گورپدر بقیه تو خوب باش رواره احوال بقیه اما کار نداشته باشه اون چجوریه خوب ...

هر کس ی جوریه دیگه 

برای همه نه ولی برای آدمایی که دوسشون دارم این کارو میکنم

در ضمن حالا در این مورد شاید دوستش درگیر بوده دلیل نمیشه که به همین ی بار کلا رابطشون بهم بخوره

حق داری بهش زنگ‌نزن آدم مناسبی برای رفاقت نی

اررره کاش دوست پیداکنمم 

باورت میشه همین یه دوستو دارم فق؟😭💔

هر کس ی جوریه دیگه برای همه نه ولی برای آدمایی که دوسشون دارم این کارو میکنمدر ضمن حالا در این مورد ...

عزیزم همیشه درگیره؟

مثلا گفتم داداشم بیمارستان فقط میگ اخی!

دیگ احوالم نمیپرسه

ازوقتی نامزد کرده اینطور شده

شاید واقعا اون تورو بهترین دوستش به حساب نمیارهما نمیتونیم کسی رو مجبور به دوست داشتن خودمون کنیم پس ...

اتفاقا اون،بیشتر پیگیرمه 

وبیشتر دوسم داره 

میدونم دوست خوبشم اما تمام وقتشو داره میذاره واس شوهرش کلافم کرده

عزیزم همیشه درگیره؟مثلا گفتم داداشم بیمارستان فقط میگ اخی!دیگ احوالم نمیپرسهازوقتی نامزد کرده اینطور ...

ادم بی درکیه ، ما جاش نیستیم که قضاوت کنیم اما چون در طول مدت طولانی اینطوریه...

پس واقعا بیشعوره🤡

بله

تاحالا بهش گفتی از ابن رفتارش ناراحت شدی؟

اررره همیشه هم حق به جانب میگیره ک اره من متاهل شدم تومجردی

مسئولیت هام زیاد شذه درکم کن!

حالا عقده هااا خونه مادرشه همشم فقطططط مسافرته باشوهرش وقت میگذرونه بگو لعنتی کدوم مسئولیت؟😭💔

ادم بی درکیه ، ما جاش نیستیم که قضاوت کنیم اما چون در طول مدت طولانی اینطوریه... پس واقعا بیشعوره🤡

بله😓💔

کلا انگاری مشکلاتم واسش مهم نیستن

فقط مشکلات خودش مهمن