2777
2789

می‌خوام متن بنویسم درباره‌ش و نیازمند ایده هاتونم ✨ لطفا درباره آخرت نباشه چون به ذهن خودم رسید و به موضوع کلی نمیخوره .

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

(عاشق نشدی وگرنه می‌فهمیدی)

پاییز بهاری است که عاشق شده است.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راه برای همه یکسانه ، سختی و راحتی، زشتی و زیبایی برای همه وجود داره

اما برخی آنچنان غرق تصویر سمت راست میشن که دیگه زیباییهای سمت چپو نمیبینن

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

دو راهیِ انتخاب

خیلی از ماها میدونیم راه درست کدومه ولی اغلب راه غلط رو انتخاب میکنیم

چون راه غلطو دوست داریم؟

نه چون میدونیم راه درست سخته

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
ویژگی های دریا و کویر😁😁😁😂

دست شما درد نکنه 😂

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .