2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی بد باهیچی اروم نمیشم همش گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا یک وقتایی حس می‌کنی یکی داره از درون قلبتو توی دستش با ناخوناش فشار میده و مغزتو با دو تا دستا ...

😔من حتی نمیتونم یجابندبشم پامیشم گریه میکنم دراز میکشم دوباره میخوابم

ازصبح فیلم دیدم خودمو سرگرم کارای خونه کردم بازتنهامیشم یادم میوفته خدایا خودت کمکمون کن😔🤲🏻🕋

منم سعی میکنم خودمو سرگرم کنم و مثلا کمتر حرص بخورم و گریه کنم..عصری رفتم مسجد بعدش خونه مامانم و...گاهی الکی میخندم و...بعدش علاوه بر افسردگی حس اسکول بودن هم بهم دست میده

خدا کمک کنه انشالله دلمون اروم بگیره

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
منم سعی میکنم خودمو سرگرم کنم و مثلا کمتر حرص بخورم و گریه کنم..عصری رفتم مسجد بعدش خونه مامانم و... ...

عزیزم ازصبح اشپزی کردم فیلم دیدم و..  دوباره ییادم افتادچی شده وتوچ وصعیتی هستی

تنهایی تو متاهلی خیلی بده. از اولم رابطتون اینجوری بود. یا جدیدا بیخیال شده

3ماه خیلی بدشده عقدیم چسبیده ب خانوادش اونقدرسرد اونقدرتوهین میکنه تحقیرم میکنه دلم باهاش صاف نمیشه

اره بابا بیخیال باش مثل من خودتو پیر نکن

اونقدراهمیت نمیده بیخیال هروقت دورش خلوت یادش میوفته زن داره میگم نکنه سرش جایی گرم ما عادت نداشتیم قهرامون4روزطول بکشه الان عین خیالشم نیس