2777
2789

البته واقعا بین این متعفن ها چ خانوم هایی هستن ک باوقار تودار و دهن قرص هستن 

الان ی عده میان میگن هم خوب خودت زنی اره زنم ولی ربطی ب اینکه حقیقت ببینم نداره 

الان تو ی جایی بود حتی ازخودمم بدم امد بخاطر حرف و حدیث های این زنا باخودم گفتم چرا خدا منو زن کرد

یعنی همه اتیش ها از تو گورزن ها بلند میشه همش حرف حدیث قضاوت تهمت خاله زنگ 

راست میگن بخدا ی زن میتونه ی ایلی بهم بریزه 

یعنی دهنم موند باز همه فوش و فلان   اینا تاطرف امد قانعشون کرد همه باهم اخی راست میگی  این دفعه افتادن ب جون همدیگه ک اره قضاوت نگنیو د فلان دقیقت همونایی ک خودشون قضاوت کردن

یعنی ب ندرت دیدم ی مردی ‌ خاله زنگ باشه 

کی یبار ی شوهر زن علیه خانوادش پر کرده همیشه زن ها هستن 

کی مردا دعوا انداختن رو مسائل کوچیک هی زنا بودن 

یعنی نکه نباشه مرد اینطور ولی محدود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته . ولی وقتی از یه چیزی ناراحتیم اول باید از خودمون شروع کنیم که اونجوری نباشیم

من خودم ی زنم ولی اصلاااا خصوصیات خیلی زنا ندارم حتی سیاست مثلا اگ ازخانواده شوهرم ناراحو باشم اصلا میش شوهرم نمیگم رک میرم تو روشون وای می ایستم حرفم میزنم میام خودمم خالی میکن یبارم نشده شوهرم بندازم جلو

موافقم ، ولی سالها زمان میبره تا خانمها از یه سری رفتارها دست بکشن ، یه سری کارها و حرفها تو ناخوداگاه خانمها با امتیاز زرنگی ثبت شده ، در حالی که زرنگی نیست..

خانمها باید بتونن احساساتشون رو کنترل کنن ، خیلی از چیزا از همین ناشی میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم