2777
2789
عنوان

دادو هواری راانداخت عوضی

309 بازدید | 33 پست

خانوما شوهرم دو روزه تو‌جادست ترانزیت داره زیاد میره جاده اکثزاهم اهواز

تو‌یچداری اصلااااا کمکی نمیده

امشب اشپزخونه رو‌تمیز میکردم که‌من خرم باید بزارم بگنده غذاهم‌گذاشتم ‌برا فرداش تو‌جاده بچم هی گریه میکرد منم مشغول کار اونم با گوشی بازی میکرد عصری برگشت دوشبم نخوابیده بود. شام خوردیم بچم هی گریه میکرد بعد چنان دادو هواری راانداخت که بیابچرو اروم‌کن گفتم‌ من کار دلرم تو سرت تو کوشیه چرا نمیگیری باداد میگه من دوشبه نخوابیدم 

خب اشغال بجای بازی باگوشی بکپ

بنظرتون حق باکی بوده

هرچه دادم به اوحلالش باد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی سؤال که همیشه دلم میخواست از کسایی که شوهرشون کامیون داره بپرسم این بود که چرا شما با شوهراتون نمیرید جاده؟ یعنی هر سفر چرا باهاش همسفر نمیشید؟

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
خانم منم راننده کامیونم سخته والا سخته درک کن شغل سختیه من وقتی میام خونه انگار اومدم تفریح دوست ندا ...

اخه من دستم‌بند‌کار بود شما هم اصلا کمکی نمیدید برا بچه ؟

هرچه دادم به اوحلالش باد

آشپزخونتو ول میکردی میگفتی بچم هلاک شد برقارو خاموش میکردین و میخابیدین

خداییش بی خوابی و کمخوابی خیلی زجرآوره

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
ی سؤال که همیشه دلم میخواست از کسایی که شوهرشون کامیون داره بپرسم این بود که چرا شما با شوهراتون نمی ...

😂😂😂خب سختههه برم چیکار با بچه من نمیتونم برم تا بازار بچه نمیزاره الان دوشب متوالی نخوابم با بچه برم بندر مگه مریضی چیزیم

هرچه دادم به اوحلالش باد

عزیزدلم یکم به خسته بودن شوهرت فک کن عاره تو بچه داری و خیلی سخته ک بخای هم به بچه برسی هم کار خونه بکنی اما خب اونم دوشبه نخابیده و خسته اس و قطعا حوصله نداشته بچه رو بگیره دلش اون لحظه ارامش و استراحت خاسته توام درک کن قلبم اون داره برا شما زحمت میکشه با هم دعوا نکنید 🥺☹♥️