2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5847 بازدید | 241 پست
عزیز روغن بنفشه رو چجوری و چه. موقع استفاده میکردین؟

عزیزی یک یا دو بار در هفته شب میزنید که چند ساعت بمونه صبح بشورین 

emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱 برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا دنت نستله ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبختی به سن پدر مادر، و خاله صدا زدن کوچیکتر از خودت ، و پرستاری از والدین نیست.انقدرا هستن پدرو م ...

اتفاقا این جزئی از خوشبختیه

مادر ۳٠ ساله کجا و مادر 60 ساله کجا؟

انرژیشون یکسانه؟ حوصلشون یکسانه؟ ظاهرشون یکسانه؟ درک و فهمشون یکسانه؟

مطمئن باش ته دل همه اونایی که مثال زدی رو ببینی همشون آرزوشونه پدر مادرشون جوون میبود

هر جا برن با دستگاه فشار و قرص زیرزبونی و قرص قند و چربی

یه پاشون باید دکتر باشه زانو درد و کمر درد و...

ترس از دست دادن همیشه همراه بچه س

هر کی با پدر مادرش ببینتش فکر میکنن پدر بزرگ و مادربزرگشن

مادر 60 ساله حوصله داره به بچه درس بگه؟ هم پای بچه بازی کنه؟

وقتی دخترش ازدواج کرد مادر 75 ساله توان همراهی دخترش رو نداره

دختره( حالا یا پسر) اگه مشکلی داشته باشه نمیتونه به اینا بگه چون فشارشون بالا میره

اونیکه تو جوونی پدر یا مادر بدیه پیر شه بدتر میشه

اونی هم که تو پیری پدر یا مادر خوبیه تو جوونیشم خوب بوده

پس خوب یا بد بودن ربطی به سن نداره

فرض کن پدره تو 30 سالگی عصبی باشه 70 سالش بشه که بدتر میشه!!!

از قراره شما همه زن و مردهای بد تو پیری اخلاقشون خوب میشه بچه اون موقع بیارن بهتره!

به نظر منم بالای 30 دیگه نباید بچه آورد چون فاصله سنی زیاد میشه من پسر عمه هام از عمو کوچیکم بزرگترن ...

الان  من  ۲۹ سالمه  معلوم  نیست  کی  ازدواج  کنم   کلا  نباید  بچه  بیارم😒😒

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ولی خیلی لذت داشت منم با خواهرزاده هام همسن بودم عشق میکردم وقتی میومدن خونمون چقدر دنیای بچگیمون باهم قشنگ بود چقدر خاطراتمون قشنگ بود الانم وقتی همو میبینیم فقط ازبچگیامون میگیم وکیف میکنیم 

چه بی منطقیانشاالله تو سن ۴۰ ۵۰ ناخواسته باردار بشی بفهمی که بعضی وقتا از دستشون در میرهبعدشم زندگی ...

انشالله توام لال بشی واسه بقیه از این دعاها نکنی بی شخصیت

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

۳۰ سالمه میخواستم سال بعد اقدام کنم یعنی اشتباهه ؟؟؟؟

من ۲۹ ساله  فعلا  مجرد  چی  بگم پس🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حالا همسایه ما دو تا پسر بزرگ یکیش تو عقد بود تو دوسال چهار تا بچه سقط کرد میگفت نمیفهمم حامله میشم ...

چاخان  کرده  بابا  بعد  چهارتا سقط چطور  سالم و  سرحال  مونده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا😅یه بنده خدایی دو تا داماد داشت و ناخواسته باردار شد البته یکم سهل انگاری میکنن بعصیا ولی دیگه ...

🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40