اگه بچه میارین همون موقع که جونید بیارید نه موقعی داماد و نوه دارید چند وقت دیگه عروسم میارید
بخدا خیلی بده دختر بدبخت از ترس اینکه بره خونه مادرش بچه هاش با خواهر برادرش دعواشون نشع چون همسنن نتونه بره خونع مادرش بخدا خیلی بده با دخترت با هم بزایی دخترخالم امروز برام درد دل کرد چقد دلم براش سوخت گفت اصلا انگار مادر ندارم که بتونم رو کمک کردنش حساب کنم
بخدا حرف حق من گفتم بچع بخوام الان میارم دختر بدبخت تو خونه انقد کمک دست مامانش فردا روز که خودش نیا ...
چه خودخواهی تو ....احتمالا خیلی از همین مادرها از امثال مادرهای راحت طلب لوس و ننر بدشون میاد چون برات تعریف میکنن قدیمها بدون امکانات و بزرگترها شش هفت تابچه قد و نیم قد رو دست تنها بزرگ کردن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یاد مادر شوهر خودم افتادم، من ناراحت بودم چرا نمیاد کمک من برا بچه داری خواهر شوهرم فهمید گفت اون سر هر نوه ی دختری خودشم یکی زایید که نره کمک دلت خوشه🤣🤣الان شوهرم با خواهر زاده ش بچه های همسن دارن
فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
دقیقا درسته منتها متوجه عرض بنده نشدید میگم این اتفاق مگه جزو رسومه؟ مثلا کدوم شهری رسمه همزمان بادخ ...
متوجهم چی میگی . مثلا الان میگیم زن دوم دیگه رسم نیست . خب مشخصه که گرفتن زن دوم هیچوقت رسم نبوده . چون عموم این کار رو نمیکردن . ولی به غلط گفته میشه رسم . استفاده از غلط مصطلح خطا نیست .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .