2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6031 بازدید | 247 پست

منتظر باش در آینده سرت بیاااااد

من میگفتم انقد بدم میاد فرت فرت بچه میارن و الکی میگن ناخاسته ناخاسته خب جلوگیری بلد نیستید نگید ناخاسته

تااینکه خودم با دوتا روش جلوگیری سومی رو حامله شدم الان ۴ ماهه لاااااال شدم دیگه نظر نمیدم برا زندگی مردم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
بخدا حرف حق من گفتم بچع بخوام الان میارم دختر بدبخت تو خونه انقد کمک دست مامانش فردا روز که خودش نیا ...

چه خودخواهی تو ....احتمالا خیلی از همین مادرها از امثال مادرهای راحت طلب لوس و ننر بدشون میاد چون برات تعریف میکنن قدیمها بدون امکانات و بزرگترها شش هفت تابچه قد و نیم قد رو دست تنها بزرگ کردن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد مادر شوهر خودم افتادم، من ناراحت بودم چرا نمیاد کمک من برا بچه داری خواهر شوهرم فهمید گفت اون سر هر نوه ی دختری خودشم یکی زایید که نره کمک دلت خوشه🤣🤣الان شوهرم با خواهر زاده ش بچه های همسن دارن

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

تا قبل اون آدم سر حال و شاداب تره ولی بعد سی بدن به خاطر افزایش سن رو به فرسایش می‌ره حالا بچه بیاری ...

احتمالا سنت کمه که فکر میکنی سی سالکی خیلی زیاده و بدن دیکه پیره من ۲۸ سالمه همونقدر انرژی دارم که ۱۸ سالکی داشتم.

رسوم به مجموعه آداب و روشهای زندگی یک قوم گفته میشه مثلا پسر دوستی هم جزو رسومِ یک ملته .

دقیقا درسته 

منتها متوجه عرض بنده نشدید میگم این اتفاق مگه جزو رسومه؟ 

مثلا کدوم شهری رسمه همزمان بادختر مادرهم باردار باشه؟؟ 

این اتفاقه وروش زندگی

جزو رسوم نیست

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
اونروز رفتم دکترزنان خانومه اومده التماس ک آی وی افم کن ی دکتردیگه جوابش کرده بود اومده بود این دکتر ...

بیشتر سن بالاهایی که دیدم برای پسر میخواستن بچه بیارن

کار خطرناکیم هم خوب جرئت دارن

یکی از آشناهمون برای پسر خواست شد دوقلو دختر🫠

یاد مادر شوهر خودم افتادم، من ناراحت بودم چرا نمیاد کمک من برا بچه داری خواهر شوهرم فهمید گفت اون سر ...

چه کاربلد😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
احتمالا سنت کمه که فکر میکنی سی سالکی خیلی زیاده و بدن دیکه پیره من ۲۸ سالمه همونقدر انرژی دارم که ۱ ...

عزیزم من نگفتم پیره که🤦🏻‍♀️

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

دقیقا درسته منتها متوجه عرض بنده نشدید میگم این اتفاق مگه جزو رسومه؟ مثلا کدوم شهری رسمه همزمان بادخ ...

متوجهم چی میگی . مثلا الان میگیم زن دوم دیگه رسم نیست . خب مشخصه که گرفتن زن دوم هیچوقت رسم نبوده . چون عموم این کار رو نمیکردن . ولی به غلط گفته میشه رسم . استفاده از غلط مصطلح خطا نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .