2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6031 بازدید | 247 پست

این حرف دقیا مث اینه به کسی که تازه ازدواج کرده بگین بچه بیار بچه بیار نازایی؟چرا بچه نمیاری.

زود بعدیو بیار باهم بزرگ بشن وااای هنوز یکی داری؟من سن تو ۴ تا داشتم.

همینقدر خصوصی همینقدر شخصی.

فضول زندگی مردم نباشید هرکس هرجور دلش بخواد زندگی میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا همسایه ما دو تا پسر بزرگ یکیش تو عقد بود تو دوسال چهار تا بچه سقط کرد میگفت نمیفهمم حامله میشم ...

به قول یه عزیزی گوجی چیزی بوده طرف احتمالا

نمیفهمم دیگه چه صیغه ایه😂

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
۳۰ سالمه میخواستم سال بعد اقدام کنم یعنی اشتباهه ؟؟؟؟

نمی‌دونم پس اینا چرا تو تاپیک های ازدواج فاز میدن زیر 30اصلا نباید ازدواج کرد یکی که می‌گفت تو خانوادشون بالای 40ازدواج میکنن

چندسال اول نباید بچه آورد و فلان

پس این توصیه ها چیه

بالای 30ازدواج کن وبچه هم دیگه نیار

این چه مدلشه ؟؟؟!!!!!

الهم عجل لولیک الفرج

درسته 

واقعا او پیری بچه دار شدن بده 

جدا از این بحث ها اون بچه بیچاره فردا از پیر بودن پدر و مادرش خجالت زده میشه سما اینارو حساب نمیکنید 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

قدیما بیشتر اینطور بود 

چون خانما تو سن خیلی پایین بچه دار میشدن از اون طرف مثلا دخترشون مثلا چهارده پونزده ساله میشد ازدواج میکرد ، خود مادر هم همچنان جوان بود و مثلا نهایت دیگه سی و خورده ای داشت و بازم راحت میتونست بچه دار بشه 

الانم اکثر اونایی که اینطورن بچه هاشون زود ازدواج کردن و خودشونم جوونن

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

وای منم درک نمیکنم خیلی ها میگن ما جوونیم خب وقتی جوون تر بودید بدنیا میاوردید   بچه هاشون بزرگ میشن و توی اجتماع میرن و نیاز به معرفی خانواده دارن بعد اینا با بی عقلی زنگوله همراه خودشون میبرن

بعد خیلی ها این مدلین که بچه نباید دخالت کن درحالیکه از یک سنی به بعد و با توجه به شرایط اقتصادی الان عضو جدید کل خانواده رو بهم میریزه و اگه اون پدر و مادر بمیرن همین بچه باید از این یکی نگه داری کن

۳۰ سالمه میخواستم سال بعد اقدام کنم یعنی اشتباهه ؟؟؟؟

والا ملت  ۳۲ سالشونه  تازه پامیشن  شوهر میکنن 

کجا دیره   راحت تا ۳۵ میتونی باردارشی  از نظر علمی  هیچ مشکلی نیست   

والا ملت ۳۲ سالشونه تازه پامیشن شوهر میکنن کجا دیره راحت تا ۳۵ میتونی باردارشی از نظر علمی هی ...

دوست من ۳۹ بود باردار شد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نمی‌دونم پس اینا چرا تو تاپیک های ازدواج فاز میدن زیر 30اصلا نباید ازدواج کرد یکی که می‌گفت تو خانوا ...

دقیقا وقتی سن ازدواج رفت بالا سن فرزند آوری هم میره بالا دیگه ولی خوب سن امید به زندگی هم رفت بالا و ادما عمر بیشتری میکنن

دقیقا مشکل منو گفتی داداشم 6سالشه پسر خودم 3 نمیتونم برم خونشون چون داداشم بچمو اذیت می‌کنه

اونروز رفتم دکترزنان خانومه اومده التماس ک آی وی افم کن ی دکتردیگه جوابش کرده بود اومده بود این دکتر

بخاطر بی اختیاری ادراری بهش سوند وصل بود و مشکل رحم داشت شوهرشم مشکل  داشت (بخدا داشتم غصشو میخوردم من . بروتاپیکامو بخون .خودمو فراموش کردم.) اتفاقی دکترازش پرسید بچه دیگه نداری ینی ؟ گفت چرا سه دختر دارم

پسرمیخوام!دکتربا تعجب ی نگاه ب من کرد بیهوا بهش گفت چقدر احمقی با این همه مشکل؟؟؟

میدونی ای وی اف  چقدرخطرناکه؟ تهاجمیه  ما واسه کسایی ک دیگه راهی ندارن تجویزش میکنیم

هیچی خانومه قانع نشد رفت ک آماده بشه برا عمل 

سنشم بالای ۴۵

تو دلم گفتم چقدر پول مفت داره 

من از استرس هزینه هاش حاضر ب بارداری نیستم 

به قول یه عزیزی گوجی چیزی بوده طرف احتمالانمیفهمم دیگه چه صیغه ایه😂

دوتا کوچیک بودن دو ماهگی  دوتا بزرگ این دنبال دختر بود تا می‌فهمید پسره میرفت سقط می‌کرد یه بار گفت ۵ ملیون شرط کردیم برا سقط شوهرم ۳ داد دکتر دعواودادو بیدا که من اینجا دارم قتل میکنم چرا پولمو درس نمیدی دکتر تو خونش سقط انجام میده

ببین درست میگیا ، ولی بعضیا مشکل دارن مجبورنطرف میشناسم دیگه پنجاه رو رد کرده ولی بچه آورده ،گفت مشک ...

وا طرف چون نمیخواسته سختی عمل بکشه همینجوری یه بپه به این دنیا آورده تازه با این اختلاف سنی؟شوخی می کنی؟