2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5929 بازدید | 243 پست

ببخشید اونجاکه گفتی بچه ها باهم دعواکنن خنده ام گرفت.

داداشای منم۹_۱۰سالشونه هی به من میگن آبجی تو دخترمیاری یا پسر،ماکی دایی میشیم🫢😂قربونشون برم.

ولی آره بدی هم داره مثلا چندماهه مامانم خونه من نیومده بخاطر درس بچه ها ولی خب شیرینیش بیشتره

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

واقعااا حق میگی 

حال بهم زنههه

ای کاش یکم والدین وجدان داشته باشن که اون بچه با پدر و مادر بی حال افسرده میشه اونا تمام انرژیشونو صرف بچه های قبلی کردن ، هم اختلاف سنی بچه و پدر و مادر خیلییه اصلا حرف همو نمی فهمن کلا یه جوریهه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بعصیا سن کم بچه اولشون رو میارن زن دایی من ۲۰ دختر اولشو آورد بچه یعدیشو ۳۶ سالگی آورد درست فاصل ...

تازه بچه دومش سن مناسب برای بچه داشتنه بچه اول که بدنیا اومده خودشم بچه بوده

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
تازه بچه دومش سن مناسب برای بچه داشتنه بچه اول که بدنیا اومده خودشم بچه بوده

بنطر من این دیدگاه که همه ادما باید از یک قالب کلی پیروی کنن اشتباه هر کسی مسیر زندگیش با یکی دیگه فرق میکن

ماهم اینقدر بدمون میاد یکی تو زندگیه بقیه دخالت کنه😒

مثلا مادرای ما چه کمکی دارن به ما میکنن؟

بچه کوچیک ندارن بچه بزرگ که دارن زندگی که دارن!

بکشید بیرون از دخالت توزندگی مردم والابلا اینم مث حجاب مث اعتقادات یچیز شخصیه به هیچکس ربطی نداره

حالا همسایه ما دو تا پسر بزرگ یکیش تو عقد بود تو دوسال چهار تا بچه سقط کرد میگفت نمیفهمم حامله میشم یکی رو ۵ ماهه بود سقط گرد خودش میگفت فکر میکردم دارم چاق میشم نگو حاملم بردیم سقط کردیم پسر بزرگم گفت سقط کنیید خونه نیایید شوهرم و پسرم لای پتو آوردن خونه آخه چطور خجالت نمیکشید با افتخار تو کوچه در و همسایه میگفت 

ایراد از دختر خالت  یا مادرشه

ما زیاد دیدیم  خواهرشون همسن یا اختلاف خیلی کم دارن با بچشون هیچ مشکلی نیست  تازه خیلی هم خوبن با هم خوشمیگذرونن با هم    یهنمون  خالم  همسن خواهرمه