2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 139 پست
یعنی اگه یکی مثل مادر من وقتی خواهرم حامله شده بود،اونم حامله شده بود ناخواسته بعد انقدر خواهرم بهش ...

ناخواسته باز مشکلی نداره اینکه بعضیا حتی میرن کاشت میکنن واقعا بده

اصلا با سقط موافق نیستم 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد از چهل سالگی‌ و با وجود داشتن بچه، بازم بچه آوردن واقعا کار اشتباهیه

هم برای بدن زن خوب نیس

هم برای بچه خطرداره و روی سلامت و هوشش تاثیر میذاره

و هم اینکه وقتی بچه بیست ساله بشه مادرش شده بالای شصت سال!!!‌

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

ینی بچم دراینده قراره درباره موقع و نحوه زاییدنمم نظر بده

تا خونه پدری باید گوش به فرمان پدر و مادر باشی ازدواجم میکنی باید ببینی بچت چه مدلی خوشش میاد ناراحت نمیشه همون مدلی بزایی

بله درسته مادرشوهر من دیر بچه اورد مسعولیتش همش باشوهر منه وقتی بچه دار شدیم شوهرم ذوق زیادی نداشت چون خودش تقریبا یه بچه بزرگ کرد الان این دخترهم روزی بیست بار زنگ میزنه شوهرم براکوچیک ترین کارهاش مادرش میگه من سنی ازم گذشته حوصله ندارم

بچه های تازه به دنیا اومده گناه دارن خیلی پدر و مادر سن بالا واقعا سختهفک کن ۱۵ سالته بابات ۶۰ ۷۰ سا ...

این تفاوت سنی در نسل های آینده خیلی عادی میشه... اون قدیم بود که پونزده سالگی سه تا بچه زیر بغلشون بود... الان سن ازدواج و بچه دار شدن افزایش پیدا کرده 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

تو سایتی ک با احترام با احترام ۸۰ درصد ادما بی فرهنگ و بی سوادن مطرح کردن همچین موضوعی بازخورد منفی داره

جدای از بحث ی ک شما عنوان کردی بارداری تو سن بالا خود خواهی و نفهمی محضه چون هم ریسک مشکلات ژنتیکی بالا میره هم اینکه اون بچه نیاز ب مادر و پدر جوان داره

حق هیچ بچه ای نیست ک تو سن ۲۰ سالگی پیری مامان باباش رو ببینه و منتظر مرگشون باشه حتی اگر نمیرن هم اون بچه پرستار سالمندان میشه 

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ینی بچم دراینده قراره درباره موقع و نحوه زاییدنمم نظر بدهتا خونه پدری باید گوش به فرمان پدر و مادر ب ...

دوست عزیز بچه ی کیسه خیار و گوجه نیست ، ی انسانه ک با شما زندگی میکنه و تصمیمات زندگی شما مستقیما رو اینده ایشون تاثیر داره

اگر از نظرتون نظرات فرزند بالغ اینقدر بی ارزش و بی اهمیت هست بنظرم اگر ازدواج کردید هم هیچوقت بچه دار نشید

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خب از یه طرفم نگاه میکنم میبینم اگه مادر شوهرم همزمان با من حامله شه ناراحت میشم😂

از یه طرفم فکر میکنم به من ربطی نداره مادر و پدر که خادم دائم العمر نیستن همش طبق میل بچه ها عمل کنن

نمیدونم نظری ندارم

ینی بچم دراینده قراره درباره موقع و نحوه زاییدنمم نظر بدهتا خونه پدری باید گوش به فرمان پدر و مادر ب ...

چند روزه که سایت کلا شده تعیین وتکلیف دختر متاهل خانواده برای مادرو پدرش🤦‍♀️😂

🌷✨️