2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم معدل

78 بازدید | 11 پست

چه اتفاقی می افته حالا؟ 

رشته تاپ می شه آورد؟ 😭

هی نگید چهل درصد چیزی نیست کجا چیزی نیست؟ کنکور با اون عظمتش چهل درصده نهایی دوازدهم هم چهل درصد

یعنی خدا لعنتشون کنه

عرضه دارید سهمیه رو بردارید

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ولمون کنین بابا

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من انسانی هستم..سال آخر اومدم انسانی..ی چیزا حالیمه از تجربی..دوسال بودم حدودا...میشع بخونم‌باز ۱۱.۱۲ ترمیم کنم؟؟ایجاد سوابق کنم؟؟هوش خوبی دارم.. میرسونم ب پرستاری؟؟منطقه ۳ بدون هیچ سمیه ای

کامل ۲۰ درصد رو بدست بیار نمره‌هاشو خوب بگیر

دوازدهم رو توی کنکور جبران کن، سال قبل که ترمیم کردی دوازدهمو باید خوب میخوندی و احتمال فرصت ندادن رو میدادی

متاسفانه خیلیا سرسری گرفتن، الانم شل نکن و یه کاری کن کنکورو خوب بزنی

🗝

این موضوع به سنجش ربطی مداره که بخواد درباره ش بیانیه بده این تو حوزه وظایف آموزشو پرورشه 

آ. پ ثبت نام میکنه و امتحانا رو میگیره

پارسال یه نماینده مجلس اعلام کرد که میشه دوباره ترمیم کرد و سجش هیچوقت درباره ش حرف نزد به اون ربطی نداره این موضوع اون فقط در نهایت یه تراز از اموزشو پرورش میگیره و رتبه رو حساب میکنه 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

کامل ۲۰ درصد رو بدست بیار نمره‌هاشو خوب بگیردوازدهم رو توی کنکور جبران کن، سال قبل که ترمیم کردی دوا ...

آخه می دونی پارسال چی شد؟ 

من از اورژانس در می اومدم نهایی ترمیم می کردم فرداش دوباره درد و بیمارستان و... 

خیلی داغون بودم نزدیک بود واقعا بمیرم

با این حال ترازم خیلی پایین نشد ولی به پزشکی و رشته های تاپ نمی خوره💔😢

این موضوع به سنجش ربطی مداره که بخواد درباره ش بیانیه بده این تو حوزه وظایف آموزشو پرورشه آ. پ ثبت ن ...

دلمو روشن کردی 

امیدوارم😭

چه قدر مهربونی مرسی😍🫂

خیلیییی مضطربم 🥺🥺🥺 من تراز پارسالم ۸۰۰۰ شد تراز معدلم به پیرا پزشکی هم امید ندارم🥺🤕😭😭😭چون مع ...

ما باید بیشتر روحیه مونو حفظ کنیم  🫂