2777
2789
عنوان

جهنم امشب من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 41 پست
توی طول روز چندین بار بهش یادآوری کن که شبا وقتی مستی اینکارو میکنی

بهش میگم حتی ازش قول میگیرم امشب اذیتم نکنه.ولی وای به حال لحظه ای که من یه خطای کوچیک بکنم پدرمو وقت مسنی درمیاره،از این میسوزم چقدر اسم ناموس خواهرمو و عمه تازه فوت شده امو آورد،هی میگفت خواهرت فلان فلان میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضایت مندی هاشم زیادهبرای کسایی هم که مشکل م ...

بمنم بده 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بهش میگم حتی ازش قول میگیرم امشب اذیتم نکنه.ولی وای به حال لحظه ای که من یه خطای کوچیک بکنم پدرمو وق ...

کسی رو نداری تهدیدش کنه یا یه مدتی بری خونش تا این کارو ترک کنه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
کسی رو نداری تهدیدش کنه یا یه مدتی بری خونش تا این کارو ترک کنه

چرا هست برادرم عموم ولی خب اونا دوستش دارن اصلا فکرشو نمیکنن سر من چه بلاهایی میاره..در ضمن خیلی بی آبروئه اصلا ابایی از فحاشی ناموسی و کتک و اینا نداره..بخدا یه چیزایی تعریف میکنه که چه بلاهایی سر مردم آورده،میگم خدایا چرا اینو از رو زمین محو نمیکنی

چرا هست برادرم عموم ولی خب اونا دوستش دارن اصلا فکرشو نمیکنن سر من چه بلاهایی میاره..در ضمن خیلی بی ...

به نظرت صلاحه واقعا با این حیوون زندگی کنی؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

به نظرم وقتی شروع میکنه دوربین بذار یه جایی که نفهمه و کل تصویر خونه توش مشخص باشه بعدم وردار برو دادگاه 

این که زندگی نیست

به نظرت صلاحه واقعا با این حیوون زندگی کنی؟

دلم میخواد یا درست بشه یا به مرگ طبیعی بمیره،اون نمیزاره من از زندگیش برم،خیلی آدم خطرناکیه متوهم و کینه ای و عقده ای 

دلم میخواد یا درست بشه یا به مرگ طبیعی بمیره،اون نمیزاره من از زندگیش برم،خیلی آدم خطرناکیه متوهم و ...

الهی خدا کمکت کنه 

عزیزم ،وقتی شیاطین به زندگی نزدیک میشن اینطور مشکلات به وجود میان‌

خودت شروع کن به نماز خوندن.نزار حتی یک نمازت هم قضا شه.

حتما تو خونه با صدای بلند قران بخون.

اذان بگو .

این اصوات باعث دور شدن شیاطین میشن.

یک مدت مراقبه داشته باش و صبر کن ببین شرایط چطوری میشه.

حتما هر روز یک ویس از درسهای استاد شجاعی هم گوش کن.خیلی در معنویت خودت موثره.

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae

امیدوارم ،کم کم که نور وجودت بیشتر شد ،روی فضای منزل هم اثر بزاره.کم کم همسرت هم تغییر کنه و دیگه سمت این چیزها نره.

عزیزم برات بهترینها رو آرزو میکنم.

هر زمان خواستی اگه کمکی یا سوالی داشتی در خدمتم

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko