2777
2789

آمپول دادن ولی سری پیش با اینکه همه سر موقع زدم خیلی کم شد چکار کنم چی بخورم تعدادش زیاد بشه تروخدا اگر میدونین بگین ممنون میشم خدا خیرتون بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندتاش جنین شد از ۱۰ تا تخمکه ..

از قبل باید ورزش و اصلاح سبک میکردید بنظرم

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چیزی نیست که استفاده بشه و تعداد زیاد بشه

ذخیره تخمدانتون چند بود 

نمیدونم عزیزم چیزی مد نظرم نیست ک‌ تو این دوهفته ک دارو و امپول مصرف میکنید باعث زیاد شدن تخمکا شه 

اگر از قبل اصلاح سبک و تغذیه و ورزش کنید تاثیرشو میذاشت 

من خودمم ای وی اف باید کنم و الانم افتاده تو اوضاع اسباب کشی و .. درست حسابی نتونستم برسم ب خودم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چیزی نیست که استفاده بشه و تعداد زیاد بشه

نگفتید از اون ۱۰ تا چندتاش جنین شد 

اخه گفتم منم ای وی اف باید کنم برا این پرسیدم 

ذخیره تخمدانم دوماه پیش خوب بود بعد دوماه ازمایش دادم اومد زیر ۲