2777
2789

خودم فیلم خارجی رو بدون دوبله میدیدم و احساس میکردم خیلییی فهمیدم چی شده و تعریف میکردم واسه طرف مقابل 🤣🤣🤣🤣🤣

الان که بهش فکر میکنم واقعا خندم میگیره آخه تویی که هیچی ازش نمیفهمیدی چیو تعریف میکردی 

وای من کلا آدم عجیبی بودم و هستم . روم نمیشه بگم واقعا 😂

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همین الان تو همین سن بالا هم کار عجیب زیاد میکنم😂🤧 مثلا برا خودم اسلایم و خمیربازی میخرم 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یکیشو بگوووو

برای خودنمایی تو مدرسه یه جامو مثلا دستمو میبستم

لباس روستایی می‌پوشیدم بیرون ببینم عکس العمل مردم چجوره

ادای معلولین ذهنی رو درمی‌آوردم گاهی 

گاهی ادای پولدارها رو درمی‌آوردم هر چی طلای خودم و مامانم و مصنوعی و... بود مینداختم تو خودم یه بار یکی گفت وای خدا شانس بده 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

پنیرپیتزا دادن رو نیمرو رو دوس دارم😂 همیشه رو نیمرو یه لایه پنیر میدم خیلی خوشمزست😐😑امتحان کنین واقعا اختراع خودمه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

ب خورشید انقدر نگا میکردم تا دیگ نمیتونستم ب بقیه جاها نگاه کنم و سیاهی میدیدم و حس میکردم ی ابرقهرم ...

منمممم

خیلیم خوبه کودک درونت فعاله هنوز

یه خرده زیادی فعاله🤧

ده تا رو هم لباس می‌پوشیدم احساس می‌کردم خفنم