2777
2789
عنوان

نتیجه بی توجهیاش میشه این شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 63 پست
بآور کن گناه داره برگشتم تاپیکای قبلت رو خوندم دلم واسش سوخت واقعادلم برا خودتم میسوزه آخه داری با ا ...

خدایی بنظرت پسر خوبیه؟

منم دوسش داشتم

من حتی داشتم عاشق و وابستش میشدم

از چند نفرم شنیدم مادرش دعا طلسم میگیره که همین کارش باعث جدایی دخترش شد

از وقت مادرش فهمید ۲ هفته بعدش

ما همش دعوا

همش سردی

من کلا نمیخوام ببینمش

بشدت دلمو زده

نمیدونم مشکل از. منه یا مادرش کاری کرده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خدایی بنظرت پسر خوبیه؟منم دوسش داشتممن حتی داشتم عاشق و وابستش میشدماز چند نفرم شنیدم مادرش دعا طلسم ...

ببین عزیزم من که شناختی از ایشون ندارم ولی با توجه به چیزایی که خودت قبلا گفته بودی و حتی شاتی که الان فرستادی خیلی بیشتر از خوب به نظر میرسن حتی...

فکر میکنم تقریبا هم سنیم و من به شخصه نسبت به ازدواج به شددددت حساسم حتی انقدر به آقایون نسل جدید بی‌اعتمادم که تا حالا با هیچ پسری یه رابطه کوچولو هم نداشتم ولی پارتنر شما به نظرم شخص کاملیه

نمیدونم واقعا شاید حدس شما درست باشه

با اینکه به این چیزا اعتقادی ندارم ولی دیدم گاهی وقتا که با طلسم و این چیزا زندگی خیلی‌ها بهم ریخته

به نظرم اگه امکانش هست با مامانتون مشورت کنید شاید ایشون تونستن راه حلی برای باطل کردن طلسم پیدا کنن یا از قبل بدونن بتونن بهتون کمک کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من که شناختی از ایشون ندارم ولی با توجه به چیزایی که خودت قبلا گفته بودی و حتی شاتی که ال ...

از ۱۰/۵ حرف زدیم باهم الان تمم شدیم

وای سرم داره میترکه

خدا لعنت کنه خواهرشوووووووووو همه چی زیرسر اونه

الانم دعوامون شد با درگیری خداحافظی کردیم

دوتا حرف‌گفتم به خواهرش بهم برخورد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
از ۱۰/۵ حرف زدیم باهم الان تمم شدیموای سرم داره میترکهخدا لعنت کنه خواهرشوووووووووو همه چی زیرسر اون ...

حرف بزنید با هم ولی منطقی و جدی

با این دعواها واقعا قرار نیست چیزی درست بشه و چه بسا بدتر هم میشه

به خواهر و اینا هم کاری نداشته باشید ولشون کنید 

مهم خودتون دوتایید