2777
2789
عنوان

نتیجه بی توجهیاش میشه این شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 63 پست
گفت نه منظورت دقیقا منمگفتم منظورم تو نیستیتو میگی نه منظورم تو بودیلابد کاری کردی کار بدی کردی که ح ...

زنگ زد گفت

اره درکت کم شده

درک نمیکنی 

نمیتونم این اخلاقاتو تحمل کنم

صبرم لبریزه

همه چیو بهونه میکنی

همش دنبال اتو میگردی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ زد گفتاره درکت کم شدهدرک نمیکنی نمیتونم این اخلاقاتو تحمل کنمصبرم لبریزههمه چیو بهونه میکنیهمش د ...

ختم شد به درگیری و دعوای بزرگ

خدایی مقصر نیس؟

خب بی توجهی میکنه

نیاز ب توجهش ندارم بره گمشه

ولی ادعاش میشه هیچی کم نذاشته برام

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دیدم عزیزم.محترمانه صحبت کردین تورک کجایید؟

پیامای تایپی بعدمو دیدین؟

تبریز

حق داری عزیزمخوندماولش اروم داشت پیش میرفت کولی خب میگی دعوا شدهطبق تجربه م میگمهمیشه دوری و دلتنگی ...

اخه میدونی مریض باشع بیوفته بمیره

میگم اره مریضههه

میره با رفیقاش بیرون

میره کادو تولد مامانش

کوفتش زهرمارش

گفت بریم بیرون ولی من امروز فرصتشو نداشتم 

تلفنی که می‌تونه کنارم باشه ولی خب...

عزیزم اگ ب تو ربطی نداره میتونی پست نزاری و وارد تاپیک نشی

دقیقا 

بخدا کارت دعوت نفرستادم براش

تا اونجایی ک گفت باشه دیدم..ع تبریز😍

نه بقیش چون تورکیه تایپ کردم

فدات