2777
2789
این به لحاط عمومی همه چیش خیلی خوبه قیافه موقعیت خانوادگی تحصیلتت اخلاق شعور واقعا اگر پسر بودم ...

خب همون دیگه همه چیزیکجاداده نمیشه چون این قانونه واین یعنی عدالت هستی

قبلا گفتم بازم میگم اون پسر مجردی ک میره مطلقه میگیره نه مجردخودش یه گیر و گور بزرگ و نقطه ضعفی داره ...

ولی بخدا من یه پسر هلو سراغ دارم خوکشل تحصیل کرده  شرکت دار مهربون با اخلاق رفته یه زن مطلقه ده سال از خودش بزرگ تر رو گرفته تازه مامان خوده پسزه پیشنهاد داده بوده😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این دلیل که خواستگارهای سنتی معمولا به دلیل شرایط خانوادگی پا پیش میذارن.

خواستگارهای غیرسنتی هم بر مبنای خود دختر خانم که بتونه شایستگی‌هاش رو پرزنت کنه.

من خودم جزء دسته دوم بودم و حتی یک عدد خواستگار سنتی هم نداشتم،تنها خواستگارم در طول زندگیم همسرم بود که بعد از شناخت اومد جلو و ازدواج کردیم ده سال پیش.

ایشون هم اگه نشسته به این امید که بقیه بیان کشفش کنن به نظر من داره اشتباه می‌کنه.

قبلا گفتم بازم میگم اون پسر مجردی ک میره مطلقه میگیره نه مجردخودش یه گیر و گور بزرگ و نقطه ضعفی داره ...

صرف مطلقه بودن لول پایین تر نیست

الان فامیل ما با ب پسر مجرد ازدواج کرد خبلی دختره پولدارن و سرشناس منتها چون شوهر اولی که کرد خیلی بابای دختر خرج کرد ترکوند اصلا،اونم پرو شد سر شوهر دومی اصلا بابا جز ی جهزیه عادی چیزی نداد ب دخترش اتفاقا شوهر دومی قشنگ تر باکلاس تر و بهتره...الانم سومین لچه اش دنیا اورد متولد ۶۷ 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
متوجه نشدم یعنی پسر جرات جلو رفتن نداره؟ مگه جدات میخاد؟ بالاخره هرخواستگاری که قرار نیست بله باشه ...

پسرا پرنسس شدن نمیتونن جواب منفی بشنون😄بخاطر همین وقتی میدونن احتمال رد شدنشون زیاده اصلا پا پیش نمیذارن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
پسرا پرنسس شدن نمیتونن جواب منفی بشنون😄بخاطر همین وقتی میدونن احتمال رد شدنشون زیاده اصلا پا پیش نم ...

والله خوب میرن زن سن بالا یا مطلقه میگیرن چجوریاس  برای دخترای بدبخت مجرد ابن ادا اطوار دارن

متوجه نشدم یعنی پسر جرات جلو رفتن نداره؟ مگه جدات میخاد؟ بالاخره هرخواستگاری که قرار نیست بله باشه ...

خب خیلیا غرور دارن

الان داداش من مهندس وضع مالیشم الحمدلله خوبه

قیافه اسم ماشالله قدبلند بوره

تا حالا خواستگاری نرفتیم براش هم سخت پسنده هم باید جایی بره بله باشه حتما غرور داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ولی بخدا دقت کن خواهان همبن مطلقه ها خیلی بیشتره وای باورم نمیشه پسرای مجرد اکثرا رو اوردن به خ ...

اون کاربر کاملا درست گفت.

پسرا میگن دختر مجرد ناز و اداش زیاده فلان قدر مهریه میخواد جشن عروسی مجلل میخواد خونه میخواد انتظاراتش زیاده.ولی زنی که قبلا ازدواج کرده این توقعاتو نداره بساز تره اگه هم توی زندگی مشکل پیش بیاد مجبوره تحمل کنه نمیتونه برای بار دوم و سوم جدا شه از ترس حرف مردم

والله خوب میرن زن سن بالا یا مطلقه میگیرن چجوریاس برای دخترای بدبخت مجرد ابن ادا اطوار دارن

اون سن بالاها و مطلقه ها قطعا جوابشون مثبته ولی دختر مجرد مخصوصا اگه خیلی سطح بالا باشه توقعاتش هم بالاست

خب خیلیا غرور دارنالان داداش من مهندس وضع مالیشم الحمدلله خوبهقیافه اسم ماشالله قدبلند بورهتا حالا خ ...

خب تا نره که ممکن نیست بله بشنوه  اینم شد حرف که غرور داره؟😅😅  اخه چجوری  دختر مردم وقتی داداشتون ندیده بله بگه

واینکه داداشتون میخاد تا اخر عمرش هیچ خواستگاری نره صرف اینکه  ممکنه بره نه بشنوه؟

اون سن بالاها و مطلقه ها قطعا جوابشون مثبته ولی دختر مجرد مخصوصا اگه خیلی سطح بالا باشه توقعاتش هم ب ...

پس ایطو که معلکمه اگه خیلی باکمالات باشی باید بترشی  چون هیشکی سمتت نمیاد😆