2777
2789
عنوان

رفتم خونه داییم که مجرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا ابلفضلللللل ۱۷ تا؟ کمر بابابزرگتون سالمه؟ 😐😂 خاله هم داری؟

پدر بزرگم خان بوده ۵ تا زن همزمان داشته

چی بگم متاسفانه فرهنگ قدیم بد بوده

اره ۱۵ تا خاله دارم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من ۱۷ تا زندایی دارم فقط یکی شون عین شماست مظلوم ما بقی مار افعی هستن

مامان منم زندایی بی سیاسته یعنی جوری که دختر عمه هام و پسر عمه هام عاشقشن و هر روز خونه مان 🤦🏻‍♀️

ماشششششالا

پدربزرگم‌ ۵ تا زن داشته خدابیامرز 😐

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

17 تااااا؟؟همشونو یه نفر زاییده؟😐😂

نه پدربزرگم خان بوده ۵ تا زن داشته خدابیامرز 😐

۱۵ تا خاله دارم

پدر بزرگم خان بوده ۵ تا زن همزمان داشتهچی بگم متاسفانه فرهنگ قدیم بد بودهاره ۱۵ تا خاله دارم

یعنی ۳۳ تا بچه داشتن ؟ از ۵ تا خانوم؟

یعنی هر کدوم ۶، ۷ تا داشتن 😰

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
مامان منم زندایی بی سیاسته یعنی جوری که دختر عمه هام و پسر عمه هام عاشقشن و هر روز خونه مان 🤦🏻‍♀️

خب مهربون هست و مشخصه قلبش صافه

خداحفطشون کنه

ماشالا از اونایی که مهمونی میگیرید باید تالار بگیرید 🤦🏻‍♀️😅

😂

وااوووو😮😂😂بعد با همشون رفت و آمد میکنین؟

من زیاد نه چون با بعضیاشون میگردم

ولی خب همه با هم‌هستن دیکه

یعنی ۳۳ تا بچه داشتن ؟ از ۵ تا خانوم؟یعنی هر کدوم ۶، ۷ تا داشتن 😰

اره مثلا مادر بزرگ من ۸ تا بچه اورد

چهار تا دایی چهار تا خاله

خب فرهنگ پدر بزرگم کم بوده فکر‌ میکرده بچه‌زیاد خوبه