2777
2789
عنوان

از نی نی سایت بابت اینکه بستر عقده گشایی رو فراهم کرده متشکرم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 63 پست
👍🏻متاسفانه ما با این افراد تو زندگی واقعی روبه رو میشیم و بی خبریم

در زندگی واقعی اینقدر جسارت ندارن تا به کسی بپرن

اینجا فوق فوقش تعلیق میشن و با حساب دیگه وارد میشن

اما در دنیای واقعی بایکوت میشن و برای همیشه به زباله دان تاریخ می پیوندن

کافر همه را به کیش خود پندارد برات این جمله اشنا نیس؟؟

ببین بی خیال اینجا،،، یکی تو امضاش نوشته همه از فرط بدبختی توی نی نی سایت عضون پس پز ندین😁😁😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نفر بود درباره هزینه هایی عروسیم که توی ی تاپیک پرسیده بودن نظر دادم و چنان بهم پرید و از عقدهدتو ...

من با اینکه تاپیک های کسی رو زیر رو کنی مخالفم 

ولی خودم چن بار خوندم و فهمیدم ادما چون خودشون اون کمبود رو دارن بزور میخوان به بقیه هم نسبت بدن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
در زندگی واقعی اینقدر جسارت ندارن تا به کسی بپرناینجا فوق فوقش تعلیق میشن و با حساب دیگه وارد میشنام ...

همینطوره 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
ببین بی خیال اینجا،،، یکی تو امضاش نوشته همه از فرط بدبختی توی نی نی سایت عضون پس پز ندین😁😁😁

😂خودش رو تو بقیه دیده 

مصی الان یه تاپیک زده شده

ممنونم از نی نی سایت که بستر عقده گشایی فراهم کرد

الان طولانی بود نخوندم

نکنه اونم برای تو زده باشن

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

دلشونو باید بزرگ کنن زندگی بالا پایین داره 

چند روز پیش یه خانم تاپیک خرید طلا زده بود درجا چند نفر نوشتن خوشبحالت پولداری ما نداریم بخریم و.... 

یا یکی لباس خریده عکسشو میزاره یهو سیل نفرین و ناسزا روانه میشه 

من شاید خودم دوسال لباس نخریدم پولشو نداشتم دلیل نمیشه بپرم به مردم به اون بنده خدا که عکس گذاشته چه ربطی داره من لباس دارم یا ندارم؟مگه باید اول زندگی ملتو رصد کنه بعد عکس بزاره؟😂😂

فاقد تعادل روانین

عضو های اینجا کیس مناسبی واسه تحقیقات روانشناسی هستن