2777
2789
عنوان

به نظرتوت حق با منه یا مامان بابام

114 بازدید | 17 پست

الان ۱۹ سالمه 

پنجم بودم هی زوری نمیزاشتن مهمونی برم میگفتن برا آزمون ورودی نمونه بخون خوندم قبول شدم هفتم هشتم بیرون نمیزاشتن برم سیرک رفتم یک بار کلی دعوا که تو نهم آزمون داری دوباره خب نرفتم نشستم خوندم قبول شدم حتی یک جشن کوچیک بیرون هم نرفتیم دوباره از دقیقا از فردای قبولی گفتن کنکور داری بشین بخون حتی معلما تبریک میگفتن برا معدل قبولی اینا میگفتن گوش نده برا کنکور بخون اکثر بچه مدارس خاص قبول میشن تو باید کاری کنی خاص باشی نشستم معدلم مدرسه بالا شد گفتن معدل مهم نیست خنگی به معدل اهمیت میدی کنکور بخون منم لج کردم پارسال کنکور داشتم نخوندم خسته شدم ۶ ساله هی میگن بخون هی  میخونم هی قبول میشم میگن برا بعدی بخون🥺🥺

موهام شده تاس هیچ مویی ندارم شال سر میکنم حال روحیم داغون برا کنکورم پول میدن دریغ بگم لباس میخوام نمیزارن میگم مامان برم لاک بزنم دلم وا شه میگی مگه میخوای بشی مثل دخترای.... میگم چه ربطی داره 

حالا خوبه خودش تحصیل کردس دکترا داره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

همشم میگن نگرانتیم

منم درس رو دوس دارم دلم میخواد بخونم لج کردم اما چرا هر دفعه قبول میشم هیچی نمیگن ادم اعصابش خورد میشه💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه پس بیشتر لج کن تا خدای نکرده آینده ات رو خراب کنی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منم شرایط تورو دارم،قبول شدن تو هیچ سودی برا اونا نداره بخاطر خودت میگن

نه همش میگن پیش فامیل رو سیاهمون نکنی ال میگن بل میگن خب بابا اینطوری نگین فامیل مگه کیه هرچی میخواد بگن

پدر و مادرت کمال گران و اینو به تو انتقال میدناهل مشاوره هستن با هم برین؟

اره به شدت کمالگران نه فقط رو من رو خودشونم سخت میگیرن با خودشون همین رفتا رو دارن

اهل مشاوره که پولش زیاده