من و همسرم تهران زندگی میکنیم، خانواده همسرم شهر دیگه ای زندگی میکنند و خانواده من هم یه شهر دیگه زندگی میکنند. شما هر وقت شوهرتون میره به خانوادش سر بزنه همراهش میرین؟ چند وقت یک بار به خانواده همسرتون سر میزنین و چند وقت یک بار به خانواده خودتون سر میزنین؟ همسرتون چیکار میکنه؟ واسه مناسبت ها مثل شب یلدا و ... چیکار میکنید؟ من نمیدونم باید چیکار کرد. مثلا واسه شب یلدا همسرم دوست داره بره شهر خودشون ولی من دوست دارم یا برم پیش خانواده خودم یا کلا تهران بمونم و حوصله ندارم برم خونه اونا.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه ماه عقد هستید رسم یلدا اینا ندارید؟خب شما تازه عقد کردید پیش هم بمونید اولین یلدایی هست که کنار ه ...
آخه مادربزرگ من فوت کردن و هنوز چهلمشون نگذشته و اونا هم چیزی نگفتن که یلدایی میخوان بیارن. پارسال یلدا پیش هم بودیم. آخه همسرم میگه دلش برای خانوادش و شهرشون تنگ شده.
آخه ما تازه از مسافرت برگشتیم و مسافرت با خانواده همسرم بودیم. قبلش هم پاگشای من بود همش با خانواده همسرم خونه خاله های همسرم بودیم. واقعا دیگه حوصله ندارم آنقدر زیاد باهاشون وقت بگذرونم