2777
2789
عنوان

کنکوری ام و ناامید

42 بازدید | 5 پست

سال اول پشت کنکوری 

چندسال داشتم عذاب می‌کشیدم اجبار به ازدواج تو سن ۱۳ و ۴سال عذاب کشیدن توی زندگی و ۲سال درگیر دادگاه بالاخره امسال از جهنم نجات پیدا کردم و با وجود این معدل دهمم که بخاطر این مشکلات شده بود ۱۶ توی دوازدهمم به ۱۸.۷۰رسوندم ولی پارسال بود که درگیر دادگاه بودم و وسط کلاس درس منو کشون کشون میبردن دادگاه برای همین موفق نشدم توی کنکور

امسال تصمیم گرفتم پشت بمونم و خوشحال بودم دیگه درگیری دادگاه رو ندارم و راحت میتونم روی درس وکنکورم تمرکز کنم 

همه چی خوب داشت پیش میرفت و روزانه۸.۹ساعت میخوندم 

تا اینکه روز به روز لاغرتر میشدم وحالم بدتر میشد وخلاصه رفتم دکتر نگو هیلوباکتری گرفتم 

و بعد ۳.۴ماه درمان هنوز کامل خوب نشده ولی بهتر شد باز خوشحال شدم چون قرص هایی که درروز میخوردم (۱۴تا بودن) ۵تا کرد برام دکتر 

احساس میکردم حالم داره بهتر میشه

تا باز حالم بد شد رفتم‌ سونو باز دکتر گفت کیست داری هم باید ۳ماه درمان کنم🥺💔

ای خدا چراااا 

بازهم قرص تازه خوشحال بودم دیگه ۱۴تا قرص نمی‌خورم 😭

هرروز دکتر 💔ناامیدم با این وضعیتی که دارم 

میتونم برای کنکور ادامه بدم

هم یازدهم هم دوازدهم هم باید آزمون بدم💔هعی خدااا

؟؟؟؟؟!!!!

فازت چیه ناامیدی؟

حالت خوبه؟ ی فرصت داری تو ی فرصت برای کنکور برای تغییردادن سرنوشت و آینده ت بعد ناامیدی.!!!. میدونی خیلی ها جای توهستن ک درارزوی ی کنکور دیکه موهاشون سفید شده ولی دیگه بخاطر شرایط یا تعهد تحصیلی با جریمه ۵۰۰ میلیونی نمیتونن کنکور بدن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

؟؟؟؟؟!!!!فازت چیه ناامیدی؟حالت خوبه؟ ی فرصت داری تو ی فرصت برای کنکور برای تغییردادن سرنوشت و آینده ...

واقعاً میتونم؟

خسته ام از مشکلات زندگیم خستم 

تازه داشت زخم قدیمی بهبود پیدا میکرد حالم از دکتر بهم میخوره دیگه

عزیزم هنوز سنت کمه خیلی زووووووده که بخوای جا بزنی!

کلی وقت داری از نظر من اول پیش یه مشاور خوب برو خوشگلم که از نظر روحی حالت بهتر بشه بعد از اون به سلامتیت برس و در کنارش درس بخون مطمئن باش میتونی 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿