2777
2789

من تا به حال به همچین موضوعی روبرو نشده بودم اخه مگه میشه؟

دوستم امشب اومده به من پیام میده قصد ازدواج نداری؟منم چون باهم شوخی میکنیم گفتم کیه و اینا بعد گفت یه خواستگار سنتی داشتم که کارمنده و دنبال یه دختر خوبه منم گفتم تو رو معرفی کنم بهش ،گفتم خودت چرا رد کردی گفت من دوست دارم با کسی که دوست دارم ازدواج کنم ،منم گفتم منم فعلا حوصله شوهر ندارم .

اینم بگم که دوست من معلمه اون یارو هم کارمنده ،متولد۷۷هم هست الانم که دیدید پسرا تا میبینن دختره معلمه یهو قصد ازدواجشون گل میکنه ،اگر منو معرفی میکرد چون من فعلا بیکارم ردم میکرد😂😂

خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دخترایی تو فامیل رو میشناختم که‌اعتقادی‌به سنتی نداشتن و پی عشق بودن تا ازدواج کنن. اخر با طرف به سه طلاقه میرسیدن

ازدواج مدرن هم خوشبختی نیست مگر انتخاب عاقلانه باشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

یه دخترایی تو فامیل رو میشناختم که‌اعتقادی‌به سنتی نداشتن و پی عشق بودن تا ازدواج کنن. اخر با طرف به ...

اره ولی الان که دیدی اکثرا ازدواجای سنتی مثل معامله شده ،نه مدرن خوبه نه سنتی ،هر دوتاش افتضاحن 

اره ولی الان که دیدی اکثرا ازدواجای سنتی مثل معامله شده ،نه مدرن خوبه نه سنتی ،هر دوتاش افتضاحن

زندگی شریکی یه قرارداد دو طرفه هست

۵۰ درصد دختر ۵۰ درصد پسر

نباید انتظاز داشته باشیم همه چی حتی موضوع مالی روی دوش پسر یا برعکس دختر باشه …

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

در وصف دوستت باید تکبیر گفت که تا این حد دستش تو امر خیر بوده لامصب به هر قیمتی بوده خواسته فقط کار ...

😂😂😂😂چی بگم ،شاید الان پشیمون باشه که گفته اخه خود منم یبار شماره و ایدی یکی از خواستگارامو میخواستم بفرستم برای یکی از دوستام که باهاش اوکی شه بعد به خودم اومدم گفت خاک تو سرت نفرستادم

زندگی شریکی یه قرارداد دو طرفه هست۵۰ درصد دختر ۵۰ درصد پسرنباید انتظاز داشته باشیم همه چی حتی موضوع ...

ای بابا نا امیدم کردی 😂میخواستم مثل این دخترای زرنگ بعد از ازدواج مسایل مالیو بندازم رو دوش پسر خودم فقط عشق و حال کنما😂😂