2777
2789
عنوان

اینجا کسی نمیشناستتون

48 بازدید | 8 پست

پس اینجا هر چیم بگین راز هاتونم بگین آبروتون نمیره چون کسی شما رو نمیبینه و کسی شما رو نمیشناسه 

فقط نمیشه فحش داد همین 

پس الان بیاین هرچی تو دلتون هست که سنگینی میکنه یا دوست دارین که بگین ، بگین با خودم شروع میکنم 

من به همه الکی گفتم که برام مهم نیست احساسات اون خیلیم برام مهمه ولی نه به خاطر اینکه بخوام کاری به سود اون بکنم فقط میخوام اذیتش کنم و کسی خبر نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من هرچی بگم از تبعیض های جنسیتی و رفتار بابام بخاطر جنسیتم تعلیق میشم که...

اخی 😢😭😔

ببین عزیزم منم قدر یه دنیا دلم پره از همین موضوع 

نمیدونی چه چیز هایی چه رفتار هایی رو که ندیدم به خاطر دختر بودنم و تفاوت موقعیت به خاطر پسر بودن داداشم 

اصلا بهشون که فکر میکنم اعصابم خورد میشه 

ولی بدون خدا با ماست هوامونو داره غصه نخور 

اخی 😢😭😔ببین عزیزم منم قدر یه دنیا دلم پره از همین موضوع نمیدونی چه چیز هایی چه رفتار هایی رو که ن ...

واقعا. خیلی دردناکه ولی میگذره درکت میکنم.💔

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

از اینکه هنوز دارم بهش فکر میکنم عذاب وجدان دارم و حس بدی دارمچرا باید غرورمو خورد کنم بخاطر اون

داری به خورد شدن غرورت فکر میکنی  ؟ یعنی منظورت از اینکه بهش فکر میکنی فکر کردن به کاراییه که میکردی و غرورت اومد پایین ؟ 

یا ناراحتی که با این وجود بازم بهش فکر میکنی ؟ 

عزیزم تو هیچ وقت هیچی چیزی ازت کم نمیشه اون شخصیت اونه که با رفتار بدش و ناراحت کردن کسی مشخص میشه تو هم سعی کن خودتو مشغول کنی و بهش فکر نکنی