2777
2789
عنوان

خواهرم واقعا رو مخ و روان منه

98 بازدید | 10 پست

خواهرم با دوس پسرش ازدواج کرد 

سر عقدش ک رفتن محضر نه منو دعوت کرد نه مادرمو برد فقط بابامو برد دلیلشم بهمون نگفت مادرم خیلی ناراحت بود ازش ولی چیزیم نگفتیم اصلا بزرگش نکردیم..فقط مراسم جشنش بودیم ک اونم چقددد سمت داماد ب ما بی احترامی کردنننن چقد از کادوها دزدی کردن شرف برای ما نذاشتن جشن و قرار بود باغ بگیرن یهو شد خونه 

گفتن فقط خانواده ها هستن رفتیم دیدیم کل ایل و طایفه دعوت کردن و ما فقط خودمون بودیم 

ما اصلا از دامادمون خوشمون نمیاد ینی ی کارایی کرده ی توهین هایی کرده ک من هیچ جوره دلم صاف نمیشه بی احترامی لفظی نکردم ولی هر وقت اومده موندم تو اتاقم و نرفتم پذیرایی 

الان دوس پسرم اومده خاستکاری من

من ب خواهرم گفتم تو با دخترت اگ میخواین باشین و گفتم بهش قضیه خاستکاری و شوهرت متوجه نشه 

خودت بیا و دخترت قبول نکرد نیومد بعدم ب شوهرش گفت 

شوهرشم ب بابام گفته ک ما دیگ نمیایم اونجا مراسم دخترت باید مارو صدا میزدی من ک هیچی خواهرش و باید دعوت میکرد 

این دو نفر فقط دغدغه اشون منو نامزدمیم فقططططط 

الانم بهش پیام دادم ک دیگ حرف و حدیثی نباشه خوند و استیکر خنده داد و دیگ  جواب نداد 

منم مراسم بگیرم دعوتشون میکنم ولی بقیه مناسبتا واقعا متاسفم 

شوهرش چ پرومیگفتی مگه شما عقدت منو ک هیچ مادرت دعوت کردی ک حالا توقع داری

ب شدتتتتتتتتتت 

کاری ک خودشون کردم دوووور از اددددب طرف مادرشو دعوت نکرد من دعوتش نکردم چنانننن قیافه گرفتن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر و مادر جدا شدن؟

نه باهم زندگی میکنیم 

خواهرم فقط گفت عاقد گفته پدرتو بیار 

و وقتی بابام رفته دیده پدر و مادر و جد و آباد پسره تو محضر منتظرن 

سر مراسم عقد هم دنبال خواهرم نیومد و گفت خودت بیا 🤣خنده دار نیست ؟

نه باهم زندگی میکنیم خواهرم فقط گفت عاقد گفته پدرتو بیار و وقتی بابام رفته دیده پدر و مادر و جد و آب ...

پس بابات مدیریت نداره مادرتم همینطور مگر میشه ب دختر مجرد اینکارو کنه

مطلقه بوده مگر

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ب شدتتتتتتتتتت کاری ک خودشون کردم دوووور از اددددب طرف مادرشو دعوت نکرد من دعوتش نکردم چنانننن قیافه ...

زندگیت کن درگیر نباش اون کار بدی کرد شما کار خوبتر کن نه حتی خوب 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....