2777
2789
عنوان

لطفاً هرکسی از میخچه سردرمیاره این عکس و ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتین دکتر؟چطور درمان شد اخه دخترم کوچولو هم هست

راستش میخاستم برم ولی چون میترسیدم نرفتم از داروخونه چسپ زخم مخصوص میخچه گرفتم ی بار زدم پام نرم شد بعد با ناخونگیر گوشت اضافششو تا جای ک درد نمیکرذ برمیداشتم انقدر کردم ک تموم تموم شد 

راستی کفش دخترتم عوض کن من یادمه مدرسه میزفتم کفشم بد بود چون زیاد پام میموند میخچه گرفتم

راستش میخاستم برم ولی چون میترسیدم نرفتم از داروخونه چسپ زخم مخصوص میخچه گرفتم ی بار زدم پام نرم شد ...

مرسی عزیزم اخه من دخترم زیاد کفش نمیپوشه،بیشتر هم جای رفتنی بغل هست،میشه از دمپایی باشه،زیاد میپوشه،

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

مرسی عزیزم اخه من دخترم زیاد کفش نمیپوشه،بیشتر هم جای رفتنی بغل هست،میشه از دمپایی باشه،زیاد میپوشه،

اها فکر کردم مدرسه ای هستن بنظرم چون بچس از روش گوجه و سیر بزار روش استفاده کن اون چسب مخصوص میخچه رو هم نزن چون برا من اطراف  اون نقطه رو پوستشو کند و نازک شده بود پوست بچه ک همینجوریشم نازکه 

اها فکر کردم مدرسه ای هستن بنظرم چون بچس از روش گوجه و سیر بزار روش استفاده کن اون چسب مخصوص میخچه ر ...

مرسی عزیزم 🌺

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎