2777
2789
عنوان

توروخدا دارم سکته میکنم بیایین

216 بازدید | 36 پست

دیشب شوهرم شیفت بود منم خونه پیام داد فردا می‌خوام ماشینو ببرم تعمیرگاه خرابه هر چی گفتم خانوادم از کربلا اومدن زشته بزار بعد گفت نه باید برم حالا بماند صبح که اومد هی بهم گفت رژتو نمالی پیرنم دوبار گفت بعدش بلند شد رفت مثلا ماشینو ببره ساعت یک که اومد خونه دیدم سرتا پاش بوی عطر شدید گرفته اصلا به دلم افتاد دروغ گفته .حالا چیکار کنم بهش شک کردم هیچوقت عطر نمیزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ها اینو میگم ولی ریدم تو زندگی الانی ها

چقدر زندگی ها گوه شده

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

واقن اینجا کسی نمیتونه بت کمک کنه جز اینک احتمال بده و عصاب شما خورد شه

شوهر شماس .شما میشناسیش و بهش اعتماد داری خودت با توجه ب شرایط تصمیم بگیر

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

گفت گفت دوستم زد بعد اصرار کردم قسم آیه که در اسپری رو باز کردم بوش پیچیده فلان

از این به بعد حواستو به گوشیش بده...اما کاری نکن که بفهمه یک چیزایی فهمیدی...خیلی عادی رفتار کن اما خیلی خیلی روش زوم کن