این سوال دوستم هست راستش من بهش حق دادم گفتم اینجا هم بپرسم
دوستم با هم اطاقیش تو خوابگاه رابطه خوبی داره
ولی مثلا دوستم احساس میکنه هم اطاقیش یکم مثلا حس مدیریت و رئیس گونه داره ... گاهی از نظر کمک واینا در طاهر قصدش کمک هست مثلا میگه این کارو کن اون کارو کن دوستم خوشش نمیاد
مثلا میگه داشتم طرف میشستم اومده میگه ظرفارو اینجوری بزاردوستم گفته نه اونطوری بهتره... یا مثلا بعد شستن ظرفا داشت ظرفشویی رو میشست هم اطاقیش منتظر بود بیاد ظرفارو بشوره گفته تو برو من دستکش دارم خودم میشورم بعد دوستم گفته نه خودم میخوام بشورم ... کلا دوستم خوشش نمیاد بهش بگه این کارو بکن یا این کارو نکن و سعی میکنه محترمانه جواب بده ..حالا میگه به نظرت من حساسم یا نه..
یا مثلا میخواسته جارو برقی بکشه هم اطاقیش زود جارو برقی رو گرفته اطاق و جارو کرده بعد به این گفته تو ببر جارو برقی رو درصورتی که جارو برقی سنگین بوده و دوستم کمر درد میگرفته.. به اطاق بغلی گفته شما جارو برقی نمیخواید اونا گفتن میخوایم باز هم اطاقیش گفته کاش بهشون نمیدادی کارت مادست سرپرست هست ...دوستم بهش گفته خوب به جاش خودشون میبرن من کمر درد میگیرم بخوام تنها ببرم.. کلا انگار این حس رئیس ماآبانه هم اطاقیش باعث میشه توانمندی های دوستم بخواد زیر سوال ببره