2777
2789
عنوان

به نطرتون دوستم حساسه یا حق داره

137 بازدید | 24 پست

این سوال دوستم هست راستش من بهش حق دادم گفتم اینجا هم بپرسم 

دوستم با هم اطاقیش تو خوابگاه رابطه خوبی داره 

ولی مثلا دوستم احساس میکنه هم اطاقیش یکم مثلا حس مدیریت و رئیس گونه داره ... گاهی از نظر کمک واینا در طاهر قصدش کمک هست مثلا میگه این کارو کن اون کارو کن دوستم خوشش نمیاد

مثلا میگه داشتم طرف میشستم اومده میگه ظرفارو اینجوری بزاردوستم گفته نه اونطوری بهتره... یا مثلا بعد شستن ظرفا داشت ظرفشویی رو میشست هم اطاقیش منتظر بود بیاد ظرفارو بشوره گفته تو برو من دستکش دارم خودم میشورم بعد دوستم گفته نه خودم میخوام بشورم ... کلا دوستم خوشش نمیاد بهش بگه این کارو بکن یا این کارو نکن و سعی میکنه محترمانه جواب بده ..حالا میگه به نظرت من حساسم یا نه..

یا مثلا میخواسته جارو برقی بکشه هم اطاقیش زود جارو برقی رو گرفته اطاق و جارو کرده بعد به این گفته تو ببر جارو برقی رو درصورتی که جارو برقی سنگین بوده و دوستم کمر درد میگرفته.. به اطاق بغلی گفته شما جارو برقی نمیخواید اونا گفتن میخوایم باز هم اطاقیش گفته کاش بهشون نمیدادی کارت مادست سرپرست هست ...دوستم بهش گفته خوب به جاش خودشون میبرن من کمر درد میگیرم بخوام تنها ببرم.. کلا انگار این حس رئیس ماآبانه هم اطاقیش باعث میشه توانمندی های دوستم بخواد زیر سوال ببره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست شما بیشتر مشکل داره بنظرم

خوب قبول تداری یه عده میخوان همش بهت بگن این کارو بکن این کارو نکن؟ و شاید اکه جلوسون و نگیری بیشتر بیان جلو؟ دوستم اصلا تو کارهم اطاقیش دخالت نمیکنه و میگه خوشم نمیاد همش بهم بگه این کارو بکن این کارو نکن

خوب قبول تداری یه عده میخوان همش بهت بگن این کارو بکن این کارو نکن؟ و شاید اکه جلوسون و نگیری بیشتر ...

دوستت می‌تونه بگه متون ولی راه بهتری بلدم اینطوری راحت ترم مرسی از دلسوزی و همدردی ولی خودم حلش میکنم خودم از  پیش بر میام 

قرار نیست قصد همه بد باشه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اینایی که تعریف کردی اصلا رئیس گونه نیست فقط میخواد با دوست شما صمیمی بشه

اره آفرین میخواد نشون بده من خوشم میاد ازت دلم میخواد کمکت کنم باهات حرف بزنم میخواد خودشو اثبات کنه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دوستش خیلی دستور میده من 7 سال خوابگاه بودم یه ترم هم اتاقی این جوری داشتم داغون شدم اعصاب آدم خرد م ...

دقیقا زندگی تو یک اطاق باید خیلی بهم احترام بزاریم

یا مثلا هم اطاقیش بهش گفته ببینمیز و وسایل و  تمیز کردم چه قدر اینجا تمیز شد

دوستم بهش گفته من دوهفته میش تمیز کرده بودم هم اطاقیشگفته فک کنم باید با این تمیز کننده تمیز میکردی 

دوستم بهش گفت حالا من دوهفته میش تمیز کردم شاید تو این دوهفته لک افتاده ولی دیگه بحث و ادامه نداده ...

هم اتاقیش آدمی هست که میخواد کنک کنه به نظدم کلا مدلش هست اما دوستت ناراحت میشه بگه نهایتش اگر معذبه ولی اینجور آدما مثل هم اتاقی دوستت اگرم به چیزی بهشون بربخوره کلا طرف رو انگار نمیشناسن از ذهن و زندگیشون خط میزنن من اینجوری شناختمشون 

هرکسی یه ایرادی داره. درکنار محاسنش.اگر میخواد روابطشو حفظ کنه باید کنار بیاد.زندگی مشتری هم کلی از ...

دقیقا هم اطاقیش خیلی دختر خوبیه... دوستم  کلا مبنارو گذاشته رو کناراومدن با این اخلاقش و تحمل کردن ولی خوب میخواست ببینه حساس شده یا واقعا حق داره اذیت بشه چون شما بیرون هم زیاد میبینید خیلیارو حساب کمک تو کارت دخالت میکنن

مثلا خیلی از خانومایی که تازه بچه دار شدن میگن فامیل همش بهم نظر میدن چه جوری بچه داری کنم شاید اوناهم قصدشون کمکه ولی ادم دوست نداره کسی تو کارش دخالت کنه