2777
2789
عنوان

درخواست تعلیقی دائم🤍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 10092 بازدید | 311 پست
ولی پیام تو خوشحالم کردچون تاپیکات و میدیدم که ازدواج و دوست نداشتیامیدوارم اول پزشکی قبول شیبعد به ...

همچنانم دوست ندارم واقعا

شاید بگی ی سوراخ ب قطر مورچه روزنه نور میتابه🥲 من ۱۴ سالگی خیانت بابام ب مامانمو تجربه کردم ک مرد خیلی خوبی جلوه میداد هست ب خودمم اعتماد ندارم💔

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیکو الان دیدم مصی جان .والا من برگام ریخت چرا یهو همه بر علیه یه نفر میشن😐اونم تو مجازی که فقط ی ...

کلا بعضیا تو مجازی ام نمیتونن حسادتشونو کنترل کنن

راجب مصی اوپرا دختر گرانبها خیلی خیلی گارد میگیرن😂خب رد شو از تاپیکاشون از کامنتاشون چرا جوش میزنی

براشون آرزوی آرامش میکنم از ته دلم

اخی عزیزم من بارها بهتون گفتم تو زندگی روزمره ام شما رو یادمه تاپیگاتون راجبه آفتاب و روزمرگی و کتاب همشون جالبه و اکثرا لایک کردم به حرفای بیخودی اهمیت نده راجبه کاربر خربوریدان ام زیاد هیت میدادن اما توجهی نکرد🙂🙃

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
عزیزدلم به من یکی که خیلی کمک کردی چه واسه موهام چه پوستمهمیشه دعاگوت هستمبیخیالبمونم بزار بسوزن 😂� ...

همینکه یک سر سوزن باعث حال خوب یکی شده باشم رسالتم و انجام دادم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

والا اصلا دوست داشتنی نیست خیلیم مسمومه!

اینکه یهو بر علیه یکی بشین درحالی که قبلا همو می‌شناختین و هیچ بدی از هم ندیدین واقعا آدمو می‌ترسونه!

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

برای کاربر هایی مثل اونا متاسفم

انقدر نفرت و کینه چجوری میشه

ولی حضورت برای همه ما خوشحال کنندست خودم به شخصه بار ها تو حال بدم با تایپکات حالم خوب شده اینهمه محبت شما غیر قابل توصیفه

و قطعا در شخصیت و شعور شما شکی نیست

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ممنونم نفسم چهره ات هم دیدم زیبایی اگر دوست داشتی ایدیت هم بده

ممنون از نگاه قشنگت😍

خصوصی میذارم آیدیمو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
تاپیکو الان دیدم مصی جان .والا من برگام ریخت چرا یهو همه بر علیه یه نفر میشن😐اونم تو مجازی که فقط ی ...

تاپیک چندمشه من ندیدمممم

وفاداری یه هدیه گرون قیمته اونو از آدمای ارزون قیمت انتظار نداشته باش🫀👑

شخص خاصی رو نام نبردن هاشما ب خودت نگیر

عزیزم نزدیک ده نفر اسم منو گفتن و استارتر دائم تایید میکرد

چیشده؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹