2777
2789
عنوان

خانما من مریضی دارم یه چیزیم هست خب

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای توروخدا چجوری میری تو میگی همینو بده پشیمون نمیشس؟

اصلا پشیمون نمیشم 

میرم ی لباس میبینم میپوشم بم بیاد میخرم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
خیاط ها همشون تر میزننن اصلا مخالف دوختنم

عزیزم شما به خیاط خوب ندادی منم هزینه ش برام بالا بود مشکل شمارو هم داشتم الان خودم لباسمو میدوزم خیلیم راضیه م فقط برای بقیه ی چیزا میرم خرید واقعا لباس مناسب پیدا کردن الان قیامته

چرا لباس مجلسی مگه عروسی دعوتیم میخام ی چیزی باشه تو جمع خانواده شوهرم بپوشگ

آها فک کردم برا جشن تولد میخای بخری، خب به شوهرت بگو کمی حوصله داشته باشه، بعضا آدم که پیش زمینه نداشته باشه در ذهنش که چی میخاد بخره، انتخاب سخت میشه، شومیز و دامن هم خوبه ها، الانم که ترند شده 

آها فک کردم برا جشن تولد میخای بخری، خب به شوهرت بگو کمی حوصله داشته باشه، بعضا آدم که پیش زمینه ندا ...

اخه هوا سرد بود یخ زدیم  شومیز دامن چ مدلی؟ راستش حس میکنم خیلی مجلسی طوریه 

خب وارد مغازه میشی چی میگی چی میخای میدونی من همه چیزم میخام بخرم تمرکز ندارم رو یه چیز

من کلا خیلی ولخرجم و کلی لباس دارم 

مثلا برم ت مغازه با خودم میگم مثلا شومیز بنفش زرد قرمز نارنجی سبز داری بیا الان صورتی بخر 

مثلا اون چیزی ک ندارمو میگیرم 

باهم از قبل میگم می‌خوام برم مثلا ی استایل کرمی بزنم یا استایل طوسی می‌خوام تو ذهنم مرور میکنم بعد ک رفتم تو فروشگاه فقط دنبال وسایلی با همون رنگ میگردم 

مثلا ی روز واس شال و شلوار ک همرنگ همین میرم خرید 

یروز واس مانتو و کفش 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
اخه هوا سرد بود یخ زدیم شومیز دامن چ مدلی؟ راستش حس میکنم خیلی مجلسی طوریه

نه اتفاقا در دور همی ها میپوشن، یکی دیروز گذاشته بود، خیلی خوشگل بود، قشنگ مناسب مهمونی، یه شومیز ساده، با آستین‌های پفی، یقه اش هم قشنگ بود، دامن بلند گلوش، میتونی تونیک و شلوار هم بپوشی، راستی از دیوار هم بگرد 

وای تو فک کن ما اینترنتی بخریم ... تو مغازه میپوشم خوشم نمیاد چ برسه سفارش بدم بیاد

پس کلا خرید رو بزار کنار 

مطمئن  هستی وسواس ندارید؟ 

واقعا خیلی سخته اینجوری اعصاب اطرافیانتون رو نابود میکنید اخه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

پس کلا خرید رو بزار کنار مطمئن هستی وسواس ندارید؟ واقعا خیلی سخته اینجوری اعصاب اطرافیانتون رو نابو ...

وای راس میگی من خودمم ب این نتیجه رسیدم دوس دارم بدونم   شماها  چجوری خرید میکنین؟ 

وای راس میگی من خودمم ب این نتیجه رسیدم دوس دارم بدونم شماها چجوری خرید میکنین؟

ببین من مادرم وسواس داره 

حتی الان اینترنتی میخوام خرید کنم گاهی جوری عصبیم میکنه میخوام گوشی رو بکوبم به دیوار 

قبلا میرفتیم بیرون خرید کنیم یعنی چندین ساعت فقط واسه مادرم بود ما هیچی هیچ لذتی هم نداشتیم از خرید 

آخرشم میومد خونه یا بسته ش میرسه ناراضیه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت