2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

ی لحظه اسم کاربریشو خوندم گفتم پس جوابت اونه😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ممنونمن تهرانم سفارش بدم چند روزه میرسه دستم؟

من که خودم میفروشم میدونم اینا خیلی جنسشان آشغاله ولی خوشگله ولی اشغاله خالصه همون روز که بخری روز بعد تول افتاده و رنگ پس میده خیلی بده  

من که خودم میفروشم میدونم اینا خیلی جنسشان آشغاله ولی خوشگله ولی اشغاله خالصه همون روز که بخری روز ب ...

عههههههه مرسی که گفتیننن . مدلای این شکلی با کیفیت خوب ندارین؟

کاربری دست ۲ نفره✨😁 صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد❤️

عههههههه مرسی که گفتیننن . مدلای این شکلی با کیفیت خوب ندارین؟

داره ولی ه تهرانی و میخای یه چیز عمری بخری باید اورجینال اینو بخری که فک کنم ۳۰۰ تومنه ولی هم اصله هم عمری توی بازار بزرگ توی سرای ملی میتونی بافت کراپ اصل پیدا کنی من بیشتر جنسای وارداتی رو اونجام میخرم ولی باید خیلی بگردی 

داره ولی ه تهرانی و میخای یه چیز عمری بخری باید اورجینال اینو بخری که فک کنم ۳۰۰ تومنه ولی هم اصله ه ...

اره میدونم . ممنون بخاطر کمکتون

کاربری دست ۲ نفره✨😁 صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد❤️