2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هییت علمیدبیرمعلمپرستارپزشکدیزاینرطراح وببرنامه‌نویسانیماتورآنلاین شاپآرایشگریخیاطیتولید صنایع دستی

خب اینایی که گفتین چطوری واردش بشم مثلا معلمی؟ 

یا هیئت علمی چیه تاحالا نشنیدم 

انیماتور م نمیدونم چیه💔

بخاطر محیط کاری ساعت کاری و محیط عاطفی که یه خانم با احساسات مادرانه می تونه با بچه ها ارتباط بگیره

همه درس

ولی ب نظرتون ب حقوق کمش می‌ارزه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چون چشمشون به یه چس تومن حقوق بخور و نمیر ثاابت بنده. صرفاً چون ثابته و به قولی امنیت هم داره!

خیر چون تعطیلاتش زیاده فرسایش جسمی کم محیطش خوبه وگرنه شاید ی ناخنکار یا رنگ کار درآمدش بیشتر باشه ولی صبح تا شب تو ی محیط خاله زنکی باید جون بکنه جایگاه اجتماعی هم نداره

یجوری یه عده میگن حقوقش کمه میشه بفرمایید کدوم کار کارمندی به ازای ۴ونیم ساعت کار در روز حقوقش بیشتره؟ 😂 بماند که طرف اگه فعال باشه میتونه تایم بیکاری شاگرد خصوصی بگیره یا با توجه به حوزه رشته تحصیلش پیش دبستانی یا مراکز مربوط به بچه ها راه بندازه یا اگه رشتش تدریس مربوط به فنی هست کارای فنی کنه

دیه این چیزا بستگی به جنم و عرضه آدم داره

ولی در کل علمایی که میگن حقوقش کمه بفرمایند کجا برای ۴ونیم ساعت کار حقوقش بیشتره؟