2777
2789
الان همه معلمی گویان وارد میشن

خوب چون حقوقش مثل بقیه کارمنداست ولی دبیرا فقط سه روز میرن تو ی  هفته عیدو تابستون هم کلا تعطیلی  دارن مثل جامعه ی علوم پزشکی نیستن ک طفلی ها تابستونم نمیفهمن

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شغل به جنسیت ربطی نداره بنظر من.

هرانسانی با هر جنسیتی تو هر حوزه ای ک بخواد میتونه به بهترین شکل خودش عمل کنه و بهترین به نظر بیاد. هر شعلی ک حال دلت باهاش خوب باشه بهترین و مناسب‌ترین شغله برات چ دختر باشی، چ پسر.

تلخ ولی عمیق..
چرا واقعا اکثرا معلمیو واس زن خوب میدونن؟:/

چون میگن ساعتش کمه و تعطیلات زیاد داره و حقوقش هست و تامین شغلی داره. ولی از نظر من واسه کسایی که اهل رشد و پیشرفتن هستن به درد نمیخوره. یه شغلیه که بقول قدیمیا یه آب باریکه ای هست همیشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من کارمندم ولی قلبا معتقدم بهترین شغل برای یک زن همسری و مادریه

بله حرفتون هم قشنگه هم تا حدی درست ولی الان با این شرایط واقعا سازگار نیست دخل و خرج...

استقلال شغلی عالیه برای زن حتی اگر حقوق اندک معلمی باشه خیلی وقتا خیلی جاها ادمو نجات میده

در هر حال نقش مادری و همسری از هر شغلی مهم تره. چون انسان سازه. از دامن زن مرد به معراج می رود

چون میگن ساعتش کمه و تعطیلات زیاد داره و حقوقش هست و تامین شغلی داره. ولی از نظر من واسه کسایی که اه ...

اخه دگ خیلی باریکه لنتی:)))))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چون چشمشون به یه چس تومن حقوق بخور و نمیر ثاابت بنده. صرفاً چون ثابته و به قولی امنیت هم داره!

واییی:)))))))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○