2777
2789
عنوان

آینده درمان ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 39 پست
اره ولی خب زبان المانی میخونم تا هزینه شهریه رایگان بشه

حتما برو المان خیلی خوبه 

اما اگه سنت کمه به نظرم بیشتر فکر کن

من دیدم اکثر دخترای جوون که میرن بی پولی بهشون فشار میاره درسو ول میکنن پناهنده میشن 

باید هر ماه برات چیزی حدود ۱۰۰ میلیون بفرستن تا چند سال 

میتونن ؟ 

مگه مدرکو ازاد میکنن الان؟

با پارتی و رشوه و اینا انگار ازاد میکنن

ازادم نکنن برام مهم نیست با مدرک دیپلم میرم

الانم جدیدا استادای خارجی شرایط ایران رو فهمیدن نیاز به دانشنامه نیست همون مدرک موقتم در شرایط خیلییی نادر ممکنه قبول کنن

من امید دارم چون تو این مملکت قانونا هر دم عوض میشه ایشالله تا زمان فارغ التحصیلی من محدودیت رو بردارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله درسته احتمالا یه روزی مثل قدیم دکتر از هند و پاکستان بیاد اینجا

اون قدیمی که ازش صحبت میکنید 

پول ایران خیلی ارزش داشت 

با ارز کانادا و امریکا برابری میکرد 

الان که پول هند خودش ده برابر ایرانه مگه از زندگیشون سیر شدن بیان ایران تو فیل...تر اینترنت و قطعی برق و الودگی هوا و تورم و حجاب اجباری و ........

قدیم با الان یکی نیست 

خب اگه بیان حقوق چند برابری مطالبه می کنن حتما

به نظرم پزشک هندی مغز خر نخورده بیاد کشوری که اینهمه مشکل داره کار کنه با این پول بی ارزش

با این وضع دلار هیچ پزشک عمومی خارجی با کمتر از ماهی ۲۰۰ میلیون نمیاد ایران 

اگه دولت راست میگه این مقدار پول رو بده به خود پزشکای ایرانی ه فرار نکنن