2777
2789
عنوان

میشه بیاین دردودل کنیم

60 بازدید | 14 پست

راجب این داستان فرصت ترمیم که ندادن حالم بده

به بابام گفتم گفت خیلیم قانون درستیه یه بار استفاده کردی میخواستی درست درس بخونی الان عقب نیوفتی.اون موقع که میگفتیم بخون چرا نخوندی دو ساله پشت موندی هرکی در رفت راحت شد تو هنو شخصیتت فلانه و...

میدونم حق داره ولی خب همه چیز تقصیر منه؟این که همچین قانون مزخرفی گذاشتن که هیچچچچ عدالتی توش نی تقصیر منه؟ تقصیر منه که نرفتم دانشگاه ازاد که سربار شما نشم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هم باید دوازدهم بدم هم یازدهم ببین میشه بخون اون ۶۰ درصدی که داریو کامل بگیرهنوزم بخش بیشترش دست ...

اخه این حرفای بابام ناراحتم کرده بیشتر

من همین جوریش هزارجور فشار روم هست

توروخدا بگید چیکار کنم یکم اروم شمبا هیچ کس نمیتونم درد و دل کنم همه قضاوتم میکننجرم کردم پشت موندم ...

نخیر هیچ جرمی نکردی تازه خیلیم عرضه و جربزه داشتی 

پشت کنکور موندن کار هرکسی نیست ، هرکسی شهامتشو نداره

میرن آزاد سریع 

ولی امثال من و تو موندیم که تلاش کنیم بشه 

اینو توی خودمون دیدیم که میتونیم 

اره عزیزن حق داری خیلی سخته آدم تلاش کنه و بعد یهو اینو بگن ولی شاید چند وقت دیگه بدن فرصت رو دست از ...

چشمم اب نمیخوره 

میگن زیرساز ندارن

نتایج میاد طرف با میانگین 30 میبینی پزشکی اورده چون فرصت ترمیم داشته بعد من خودمو بکشم تهش پرستاری بیارم پشتمم این همه حرف دراد

اخه این حرفای بابام ناراحتم کرده بیشترمن همین جوریش هزارجور فشار روم هست

گوش نده بابا 

منم مشکل زیاد تو خونه دارم ولی ولشون کردم 

سال دیگه که قبول بشی همه اینا یادت میره 

تازه به بابات هم میفهمونی بدون ترمیم شدی این

نخیر هیچ جرمی نکردی تازه خیلیم عرضه و جربزه داشتی پشت کنکور موندن کار هرکسی نیست ، هرکسی شهامتشو ندا ...

ممنونم ازت... نیاز داشتم یکی این حرفو بهم بزنه

چرا هیچ کی نمیبینه من از جوونی و خوش گذرونیم گذشتم تا به یه جایی برسم

چشمم اب نمیخوره میگن زیرساز ندارننتایج میاد طرف با میانگین 30 میبینی پزشکی اورده چون فرصت ترمیم داشت ...

وای اینو گفتی دیروز ی کارنامه دیدم دختره با درصد زیست ۲۸ پزشکی قبول شده بود چرا چون سهمیه داشته منم ۸۰ زدم حالا هر دومون پزشکی میخونه 

قانون های چرت و مسخره و مضحک

زندگی زیباست....💚

گوش نده بابا منم مشکل زیاد تو خونه دارم ولی ولشون کردم سال دیگه که قبول بشی همه اینا یادت میره تازه ...

خسته شدم انقد دویدم دنبال توجه بابام

هرکار کنم کمم بقیه ازم جلوترن

بقیه ترم چهارن من نرفتم دانشگاه

ممنونم ازت... نیاز داشتم یکی این حرفو بهم بزنهچرا هیچ کی نمیبینه من از جوونی و خوش گذرونیم گذشتم تا ...

خواهش عزیزم

منتظر نباش کسی ازت تشکر کنه

۵ سال دیگه خودت از خودت تشکر می‌کنی بخاطر اینکه جا نزدی 

منم الان دوست داشتم برم آزاد و خوشگذرونی و عشق و حال و جوونی 

ولی چی الان دارم درس میخونم 

پس یه فرقی باید باشه بینمون