2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

58 بازدید | 11 پست

من باردار بودم و سقط شد البته تو بارداری رابطه داشتم یه بنده خدایی بهم گفت اگر تو حاملگی رابطه داشته باشی و سقط بشه دیگه هیچ وقت بچه دار نمیشی

تو رو خدا اگر کسی در این زمینه تجربه داره بیاد بگه 

لعنت به من که ذهنم مشغول شده    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=364442570]هیچ ربطی نداره انشاءالله مجدد باردارمیشی اما سه ماه اول و دوماه اخر باید برای رابطه بیشتر مراقب باش ...[/QUO

آره آنقدر بدیهی هست این قضیه لا مصب ذهنم رو مشغول کرده 

ای کااااااش رابطه نداشتم 

[QUOTE=364442570]هیچ ربطی نداره انشاءالله مجدد باردارمیشی اما سه ماه اول و دوماه اخر باید برای رابطه ...

سقط شده تموم شده

دوباره باردارمیشی عزیزم 

مگه اینکه بخواهی استرس داشته باشی دوروبر من اونقدر سقط داشتن بعد بارداری موفق داشتن

منم بترداری دومم سقط شد اما بعد اون دوتا بارداری داشتم یکیش هشت سالشه بارداری دومم که توماه هفتم هستم 

بی خیال به جای این استرس ها 

اسید فولیک بخور 

بدنتوتقویت کن اگر قند نداری با شیره انگور و....

مغزیجات بخور 

سه ماه بعد سقط دوباره میتونی اقدام کنی برای بارداری مجدد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سقط شده تموم شدهدوباره باردارمیشی عزیزم مگه اینکه بخواهی استرس داشته باشی دوروبر من اونقدر سقط داشتن ...

ممنون عزیزم

بعد از سقط بدجوری عفونت گرفتم هنوز هم دست از سرم بر نداشته 

شما که دومیش سقط شده میتونم بپرسم رابطه داشتی یا نه ؟ 

دقیقا اون ماه که حامله شدم خیلی بی خیالش بودم