عزیزم شما یه تراپیست خوب پیدا کن
آفلاین نمیتونی آنلاین پیدا کن زیاد هست
دوما که از بحث مسئله شرعی و مذهبیش که بگذریم
یه چیزی بگم احتمال زیاد الان به خاطر رابطه فیزیکی که با اون آقا داشتی اذیت میشی و خودت رو سرزنش میکنی
من نمی گم کار درستی کردی یا کار اشتباهی
اولا ابدا حس قربانی به خودت نگیر، اول باید به پذیرش برسی خیلی از دخترا خودشون با طرف مقابل رابطه فیزیکی دارن (من اصلا کاری به درست و غلط بودنش ندارم) و بعد اتمام رابطه میگن طرف از ما سواستفاده کرد، رابطه یه چیز دو طرفس لذتش هم برا دو طرفس خواستی انجام دادی پاش بمون اما حس قربانی نداشته باش تا بتونی از این حال بیای بیرون
دوما این احساس شما بخش زیادیش ناشی از احساسیه که توی خانواده و جامعه به ظاهر اسلامی به ما القا شده
این حس که شما اگر با جنس مخالف دستت بخوره یا بوس و ... اینا داشته باشی روحت نجس شده یا ناپاک شدی و این داستانا اینا همش برمیگرده به اینکه مارو اینطوری بزرگ کردن به ما احساس شرم دادن به ما این احساس رو دادن که پسر هر کاری کرد پسره و غریزه اش اما دختر باید حیا و نجابت رو داشته باشه
حقیقتا من داشتن یا نداشتن رابطه رو دلیل بر حیا و نجابت نمیدونم (البته این حرف من راجع به کسایی که تنوع طلبن نیست!)
سوما شما با یک نفر بودی و فکر میکردی آدم خوبیه روزهای خوش و ناخوشی رو باهاش گذروندی، تجربیات بسیاری کسب کردی، چیزهایی یاد گرفتی مثل اینکه چطور با جنس مخالفت ارتباط برقرار کنی
حالا شاید هم با خودت بگی ارزشش رو نداشت و نمی ارزید
اما گذشته گذشته و نه من نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونیم تغییرش بدیم گذشتت رو بپذیر حس قربانی بودن نداشته باش توبه هم که کردی خدا هم توبه پذیره همین که پشیمونی کافیه، بچسب به زندگیت و دوباره بسازش
مگه چند سالته کلا.