2777
2789
عنوان

خندیدن بی دلیل

51 بازدید | 7 پست

دوستان شما شده که تابه حال موقع صحبت های جدی خندتون بگیره؟؟

من مثلا چند روز پیش داشتم تلفنی با یکی از اقواممون جدی صحبت میکردم

یه لحظه انگار یاد یه چیز خنده داری افتادم بعد یهو بی دلیل خندم گرفته بود

اصلا شدید هم خنده ام میگیره یهو

خیلی داره این اتفاق میوفته واقعا خجالت اوره برام

قبلا خیلی اینطوری نبودم

واقعا از این مشکل خودم خیلی ناراحتم

کسی میدونه بهتره چکار کنم که جدی تر باشم؟؟

نمیدونم چرا اینطوری شدم.

اگه توی خوشیا و دورهمیا مهم ب جای خوشی یهو گریت میگیره و میخای فریاد بزنی یعنی افسرده شدی ویه چیزی خیلی ازارت میده واسه درمانش اقدام کن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

وایییی.من موقع تسلیت گفتن به فامیل،صحبت با مدیر مدرسه اینجوری شدم😂😂

یبار هم رفته بودم تو آموزشگاه پرورش منطقه،داشتم باهاش صحبت میکردیم که یهو اون بالا فامیلیش رو دیدم.آقای قشنگ😂😂همون لحظه از خنده پهن شدم کف زمین😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایییی.من موقع تسلیت گفتن به فامیل،صحبت با مدیر مدرسه اینجوری شدم😂😂یبار هم رفته بودم تو آموزشگاه پ ...

واقعا قشنگ فامیلیشه تصورشم میکنم خندم میگیره

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
وایییی.من موقع تسلیت گفتن به فامیل،صحبت با مدیر مدرسه اینجوری شدم😂😂یبار هم رفته بودم تو آموزشگاه پ ...

وای منم تقریبا توی یه همچین موقعیت هایی شدید خندم میگیره

نه اینطوری نیستم اصلا

خداروشکر