2777
2789
۲۰بچس

خب به نظر من ادم تا ادم فرق میکنه بعضیا تا۳۰هم بچن بعضیا از۱۸بزرگ میشن به نظرم باید سن عقلی بررسی بشه  اونم نه خود فرد مثلا مشاور تایید کنه که مناسب ازدواجه نمیشه واسه همه یه سن مشخص انتخاب کرد منظورم این نیست ۱۵سالگی ازدواج کنن ولی به نظرم باتوجه به سن عقلی از۱۸سالگی بشه بهش فکر کرد

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوبه هنوز وقت داری تا 25 الان خواستگار کلا کم شده دانشگاه میری؟

اره 

پزشکی ترم اولم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

6 هفته‌ام

تا عروسی چندهفته میشی

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

انقدر هدفام بزرگه شاید باورت نشه ولی حتی یبارم به ازدواج فکر نکردم🥲😂

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

تا عروسی چندهفته میشی

ببین 

قرار شد حدود ۶ ماه بعد یا سال بعد عروسی بگیریم

الان اینطوری شده 

باید عروسی جلو بندازیم

نمیدونم دیگه

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه